Ρεπόρτερ Sky News: “Ο Ολυμπιακός ιδανικό βήμα για τον Κορμπεράν”

Ο ρεπόρτερ της Χάντερσφιλντ στο Sky News Τιμ Θόρντον, μίλησε για την προοπτική του Κάρλος Κορμπεράν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

ΟΚάρλος Κορμπεράν προβάρει την “ερυθρόλευκη” φόρμα του προπονητή, ως ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, πριν το σημαντικό παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (04/08, 22.00, MC LIVE Novasports.gr). O Ισπανός τεχνικός θα ανακοινωθεί το αργότερο τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα πιάσει δουλειά, βουτώντας στα βαθιά ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Περισσότερα για το προφίλ του Κορμπεράν, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Εμείς ζητήσαμε να μας δώσει επιπλέον εικόνα ο Τιμ Θόρντον, ρεπόρτερ της Χάντερσφιλντ για το Sky News. Ο δημοσιογράφος που έζησε από πολύ κοντά την πορεία του Κορμπεράν στην τέως ομάδα του και μας δίνει μια πιο σαφή εικόνα του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού:

“Διαθέτει παρόμοια φιλοσοφία με εκείνη του Μαρσέλο Μπιέλσα, ωστόσο προσάρμοσε το στυλ του με σκοπό να ταιριάξει με τους παίκτες της Χάντερσφιλντ. Επικοινωνεί πολύ καλά με τους παίκτες του και με αυτό τον τρόπο κάνει ξεκάθαρο στον καθένα απ’ την αρχή τι ακριβώς περιμένει”.

Ο αποχαιρετισμός του Κορμπεράν στη Χάντερσφιλντ στις 7 Ιουλίου:

Ο 39χρονος προπονητής έχει αφήσει θετική σφραγίδα στη Χάντερσφιλντ, χάνοντας την άνοδο στην Premier League στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Βρετανός ρεπόρτερ ρίχνει φως στα “συν και τα πλην” του Ισπανού:

“Το πλέον θετικό για εκείνον είναι πως δούλεψε δίπλα στον Μπιέλσα και έμαθε πολλά από εκείνον, την ώρα που ταυτόχρονα ήταν τεχνικός στην Κ23 της Λιντς. Στη συνέχεια έκανε ντόρο με την πορεία του στη Χάντερσφιλντ και σχεδόν πέτυχε το άλμα της ανόδου στην Premier League. Θα έλεγα ως αρνητικό πως είναι σχετικά άπειρος σαν προπονητής” .

Σχετικά με την πρόκληση του Ολυμπιακού και το απαιτητικό περιβάλλον των “ερυθρόλευκων” ο Τιμ Θόρντον δίνει τη δική του εκτίμηση:

“Μοιάζει σαν μια καλή κίνηση για εκείνον. Είναι πολύ φιλόδοξος και το σύνολο που θα δημιουργήσει θα παίζει με ξεκάθαρη ταυτότητα. Η καριέρα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ο Ολυμπιακός φαντάζει ως ιδανικό επόμενο βήμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.