Ολυμπιακός: “Σκάει βόμβα με Ουμτιτί”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα απ' την Ισπανία, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού αναμένεται να ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη για τον Σαμουέλ Ουμτιτί.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται αρκετά σενάρια περί κρούσεων που δέχονται αμυντικοί του Ολυμπιακού προκειμένου ν’ αλλάξουν φανέλα. Φήμες κυκλοφόρησαν για τον Μανωλά (Αλ Νασρ) και τον Παπασταθόπουλο (Παλέρμο), ενώ ο Παπέ Σισέ παραδοσιακά απασχολεί τη γαλλική αγορά και όχι μόνο. Μέσα σ’ αυτή τη φημολογία, ήρθε η ισπανική έκδοση του espn να ρίξει λάδι στη φωτιά, κάνοντας λόγο για ραντεβού μελών της διοίκησης του Ολυμπιακού στη Βρκελώνη την προσεχή Δευτέρα (01/05) για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Σαμουέλ Ουμιτιτί.

Ο Ουμτιτί έχει μετρήσει 133 ματς με την Μπαρτσελόνα, ενώ την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό που τον έκανε να χάσει τον ρυθμό του και να μείνει εκτός πλάνων. Ο 28χρονος Γάλλος με καταγωγή απ’ το Καμερούν ανήκει στην Μπαρτσελόνα απ’ τη σεζόν 2016-2017, ενώ η χρηματιστηριακή του αξια του 2018 έφτασε τα 70 εκ. ευρώ! Το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2026. Ήταν μέλος της Γαλλίας που κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο το 2018, ενώ στο παλμαρέ του έχει δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ισπανίας και ένα κύπελλο Γαλλίας (με τη Λιόν με την οποία έχει 169 συμμετοχές).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.