Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό του, δουλεύοντας και σήμερα (28/07) στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε με “κρότο” απ’ τη συνέχεια των προκριματικών του Uefa Champions League, μετά το 0-4 απ’ τη Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο. Το συνολικό 1-5 στις δύο αναμετρήσεις μοιάζει με σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της εν γένει μέτριας εικόνας των Πειραιωτών απ’ τα μέσα της περασμένης σεζόν.

Όπως είναι φυσικό το κλίμα είναι βαρύ για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής ο οποίος ανέπτυξε μια θερμή σχέση με το κοινό του Ολυμπιακού τα τελευταία 4 χρόνια, δέχτηκε αποδοκιμασίες στο φαληρικό γήπεδο, χωρίς ωστόσο το κλίμα να ξεφύγει. Ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου έκανε ξεκάθαρη την πρόθεση του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να παλέψει για την αντίστροφη του κλίματος. Έκανε ξεκάθαρο πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί, παρά την περιρρέουσα πίεση.

Μάλιστα ο Πορτογάλος βρέθηκε σήμερα στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη για να δουλέψει με τους συνεργάτες του, μη δίνοντας στον εαυτό του δικαίωμα στο ρεπό! Είναι γνωστό πως πρόκειται για έναν εργασιομανή προπονητή και θέλει να είναι έτοιμος για κάθε σενάριο, ενώ παράλληλα δεν θέλει να δείξει στους παίκτες του πως έχει αφήσει το τιμόνι.

Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.