ΑΕΚ: Επιθετική ανάπτυξη με δίδυμο Μάνταλος-Γκατσίνοβιτς

Στην επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ δούλεψε ο Ματίας Αλμέιδα την Κυριακή με τους Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς να είναι στο επίκεντρο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίστηκε μετά το ρεπό του Σαββάτου, με προπόνηση το πρωί της Κυριακής όπου ο Αλμέιδα έριξε το βάρος στην τακτική.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να δουλέψει στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο δίδυμο του Πέτρου Μάνταλου με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Οι δύο χαφ της Ένωσης έχουν ιδιαίτερες δημιουργικές αρετές. Ο Γκατσίνοβιτς στα φιλικά που έχουμε δει ως τώρα έχει επιχειρήσει πολλές κάθετες πάσες με στόχο είτε τα εξτρέμ του Δικεφάλου, είτε τον Αραούχο.

Ενώ, έχει και πολύ καλή συνεργασία με τον Μάνταλο κάνοντας αρκετά «ένα-δύο» στα παιχνίδια που έπαιξαν μαζί. Ο Σέρβος χαφ, παρότι είναι νέος στην ομάδα έχει δέχει εξαιρετικά από την πρώτη στιγμή με το σύνολο, δείχνοντας πως έχει χημεία με τους συμπαίκτες του.

Την Κυριακή υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα έκαναν ασκήσεις μαρκαρίσματος και πίεσης στον αντίπαλο. Μια άσκηση που κατέληγε σε ανάπτυξη από τα άκρα προς στην περιοχή με σχηματισμό δύο εναντίον δύο. Σε όλη τη διάρκεια της άσκησης το δίδυμο του Μάνταλου με τον Γκατσίνοβιτς έμεινε σταθερό, με τον «Πελάδο» να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο χτίσιμο της συνεργασίας ανάμεσα σε αυτούς του δύο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν επίσης ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε γρήγορους ρυθμούς, με δύο παίκτες να μαρκάρουν σε δύο γκρουπ.

Πηγή: www.enwsi.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.