Ολυμπιακός: Στην Κωνσταντινούπολη ο μάνατζερ του Σεμέδο

Το ταξίδι του μάνατζερ στην Κωνσταντινούπολη έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία για συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, ωστόσο βρίσκεται εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και το τελευταίο διάστημα προπονείται μακριά απ’ την υπόλοιπη ομάδα. Ο 28χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τους Πειραιώτες και για ένα μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πόρτο. Ο Σεμέδο είχε ελάχιστη αγωνιστική παρουσία με την πρώτη ομάδα της πορτογαλικής ομάδας κι έτσι αναζητεί και πάλι νέο σταθμό στην πολύπαθη καριέρα του.

Για τον Σεμέδο έχει εκφράσει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα η Φενέρμπαχτσε, ενώ η παρουσία του Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας ενισχύει τη συγκεκριμένη φημολογία. Ο μάνατζερ του Σεμέδο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και η παρουσία του συνδέθηκε με τις διαπραγματεύσεις με τη “Φενέρ” για την απόκτηση του Σεμέδο. Μάλιστα στην Τουρκία τα ΜΜΕ θεωρούν κλεισμένο το deal και έχουν πολλά απ’ αυτά έχουν πραγματοποιήσει τα πρώτα αφιερώματα στην καριέρα του θηριώδους στόπερ. Η πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει φυσικά σχέση με το ποσό που θα ζητήσει ο Ολυμπιακός για ν’ αποδεσμεύσει τον Σεμέδο. Παρά την πτωτική πορεία της αγωνιστικής του μετοχής, παραμένει ένας παίκτης με δυναντότητες και προοπτική (αν συναντήσει τις κατάλληλες συνθήκες) και γι’ αυτό “σώζεται” μερικώς η χρηματιστηριακή του αξία.

Υπάρχουν και δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα που τηρούν πιο μετριοπαθή στάση αναφέροντας πως ο Σεμέδο έχει συμφωνήσει, ωστόσο αποτελεί εναλλακτική λύση του συλλόγου σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε συμφωνία με έναν εκ των Νίνο (Φλουμινένσε) και Αλεξάντρε Πενέτρα (Φαμαλικάο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.