ΑΕΚ: Το οικονομικό χωρίζει Τάνκοβιτς και Χάμαρμπι

Η ΑΕΚ ήλπιζε πως η Χάμαρμπι θα βρει λύση και θα φτάσει σε συμφωνία με τον Τάνκοβιτς, όμως οικονομικά θέματα κρατούν στην Ένωση για την ώρα τον Σουηδό.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τεθεί εκτός ΑΕΚ, η οποία θα ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού βάζοντας ωστόσο και κάτι στα ταμεία της.

Για την ώρα, η μοναδική ομάδα που έχει ενδιαφερθεί για τον Τάνκοβιτς είναι η Χάμαρμπι, με την πρώην ομάδα του ωστόσο να μην προσφέρει τα ίδια χρήματα που παίρνει ο Σουηδός στην Ένωση.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς, οι άνθρωποι της Χάμαρμπι είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Τάνκοβιτς προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στην ομάδα του, ωστόσο για την ώρα υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

Μια διαφορά που έχει να κάνει με την υψηλή φορολογία που εφαρμόζεται στην Σουηδία με αποτέλεσμα η Χάμαρμπι να προσφέρει λιγότερα χρήματα στον παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος με τη σειρά του δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τόσο εύκολα το συμβόλαιο με την Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.