ΑΕΚ: Δύο μέσα, δύο έξω και τα θέλω του Αλμέιδα (vids)

Με δύο νέα πρόσωπα, αλλά και δύο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. Τι ζήτησε από τους "κιτρινόμαυρους" ο Ματίας Αλμέιδα.

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ την Δευτέρα επέστρεψαν σε διπλές προπονήσεις με τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του να τους επιφυλάσσουν απαιτητικά προγράμματα.

Οι μεταγραφές μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί, αλλά ο Αργεντινός προπονητής θέλει με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές να “χτίσει” ένα γκρουπ που θα παλεύει για τη νίκη σε κάθε ματς.

Οι δύο που ήρθαν και οι δύο που μένουν εκτός

Στην Ολλανδία από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκονται δύο νέα… παλιά πρόσωπα στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Φράνσον, αλλά και τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος παραμένει στην Ένωση καθώς βρέθηκε λύση στο θέμα με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο Μαροκινός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ενώ ο Φράνσον ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα τις επόμενες ημέρες θα υπολογίζει και στους δύο και θα τους συμπεριλάβει σε περισσότερα τακτικά κομμάτια.

Από το πρόγραμμα της Δευτέρας απουσίασαν οι Χρήστος Αλμπάνης και Εχσάν Χατζισαφί, οι οποίοι από την Πέμπτη ταλαιπωρούνται από μυϊκές ενοχλήσεις και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το πότε θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Τα θέλω του “Πελάδο” Αλμέιδα

Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκουράστηκαν την Κυριακή, πήραν ανάσες με το ρεπό που είχαν, όμως το ίδιο δεν ισχύει για τον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ανέλυσαν το φιλικό με τη Γκενκ.

Μια ανάλυση που στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας έκανε τον Αργεντινό προπονητή ακόμα πιο απαιτητικό προς τους παίκτες του. Ο Αλμέιδα διέκοπτε αρκετές φορές το πρόγραμμα και καθοδηγούσε μαζί με τους συνεργάτες του τους παίκτες του. Αυτό που ζητούσε σχεδόν σε κάθε φάση ήταν πίεση, αλλά και πως πρέπει να κινούνται για να δίνουν στήριγμα στους συμπαίκτες του.

“Δεν καθυστερούμε. Παίζουμε γρήγορα με τη μπάλα. Και ακόμα πιο γρήγορα, όσο την έχουμε στα δικά μας πόδια. Πάντα είμαστε στήριγμα για τον συμπαίκτη μας. Όταν χάνουμε την μπάλα, πρεσάρουμε. Δεν χάνουμε χρόνο. Πίεση, πίεση, πίεση. Πρέπει να πιέζουμε τον αντίπαλο σε κάθε σημείο. Να το κάνουμε σωστά και συντονισμένα, με τους συμπαίκτες μας. Ότι γίνει, για να γίνει αποτελεσματικά πρέπει να γίνει γρήγορα και συντονισμένα, αλλιώς θα δημιουργηθεί κενό”, ήταν κάποια από τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αργεντινός προπονητής είχε σύντομο τετ-α-τετ με αρκετούς παίκτες της Ένωσης και ένας εξ αυτών ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος. Στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ βρέθηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους του από την Εθνική ομάδα όπως ο Μάνταλος και ο Ρότα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.