Άδεια τέλος για Άμραμπατ, μένει στην ΑΕΚ (vid)

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ένωσης στο Άλκμααρ της Ολλανδίας το βράδυ της Κυριακής.

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την οικογένειά του φαίνεται πως βρήκε ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής ενσωματώθηκε στην αποστολή των “κιτρινόμαυρων” και όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ο Μαροκινός συνεχίζει στην ομάδα.

Εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, ο 35χρονος επιθετικός είχε πάρει έξτρα άδεια προκειμένου να βρεθεί στην Ολλανδία και να συζητήσει τόσο με την οικογένειά του για την πιθανή παραμονή του στην ΑΕΚ, όσο και με την Ουτρέχτη μήπως και έφτανε σε συμφωνία μαζί της για να τον αποκτήσει από τους “κιτρινόμαυρους“.

Κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ, καθώς η ολλανδική ομάδα επιθυμούσε μεν συνεργασία με τον Άμραμπατ, αλλά μόνο εφόσον αυτός ήταν ελεύθερος.

Τελικά, ο Άμραμπατ από το βράδυ της Κυριακής είναι και πάλι παίκτης της ΑΕΚ και από την Δευτέρα, μαζί με τον Αλεξάντερ Φράνσον θα προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.