Άρης: Ο Μπούργος φωνάζει (για) τους έτοιμους

Τι έδειξε ο Άρης με τον Ιωνικό, η μία εβδομάδα που μένει για το πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ και οι δηλώσεις του Σπανού

Μία εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι του Άρη με την Γκόμελ, το φιλικό με τον Ιωνικό δεν ήταν καν “πρόβα” και δεν ήταν ούτε καν “τζενεράλε”.

Ο Χερμάν Μπούργος σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν είχε μέσα την εντεκάδα που θα παίξει απέναντι στη λευκορωσική, Γκόμελ για το Conference League.

Θα έλεγε κανείς ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδειξε περισσότερα πράγματα υπό την έννοια ότι δεν είχαν γίνει καν αλλαγή Κουέστα, Φαμπιάνο και Μπράμπετς ενώ ο Ντουκουρέ είχε παίξει μέχρι το 81’. 

Αυτή τη στιγμή για τον Άρη των πολλών νέων προσώπων, ένα είναι το βασικό κριτήριο. Το ποιοι θα είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Αυτό ψάχνει να βρει ο Μπούργος, αυτό ήθελε να δει με τον Ιωνικό.

Για παράδειγμα… Οντουμπάτζο και Μαζικού που άρχισαν βασικοί στα άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) έδειξαν πιο έτοιμοι από τον Εμπακατά και τον Πίρσμαν; Ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι βασικοί τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, στη σεζόν και πάει λέγοντας, μιλάμε για τώρα. Ποιοι είναι οι πιο έτοιμοι;

Κι αν στα άκρα της άμυνας υπάρχει η επιλογή, στο κέντρο δίπλα στον Ντουκουρέ που (κατά τα φαινόμενα θα είναι ο ένας από τους δύο που θα παίξουν σίγουρα) ποιος θα είναι ο παρτενέρ. Ντιόπ και Νταμπό έδειξαν ότι θέλουν χρόνο και θα φανεί στην πράξη αν ο χρόνος της μιας εβδομάδας που απομένει θα είναι αρκετός. 

Όπως και στην επίθεση… Ο Γκρέι χρειάζεται και αυτός χρόνο και ο Μπούργος του δίνει παιχνίδια για να βρει ρυθμό μέσα από αυτά και να του δώσει την ψυχολογία του βασικού.

Ο Άρης πάντως την ενέργεια του Μαντσίνι θα χρειαστεί, του Πάλμα και του Ιτούρμπε. Από τη δική τους ενέργεια να πάρει και ο Γκρέι και μαζί με αυτούς να μπει στο παιχνίδι τώρα που θέλει τον χρόνο. 

Όπως το είπε και στη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα, ως ένας τρίτος προπονητής που σχολιάζει την επικαιρότητα. “Να προκριθεί”, αυτό είπε ο προπονητής του Ιωνικού για τον Άρη. Αυτό είναι το θέμα τώρα και μετά η συζήτηση για την προοπτική της ομάδας με τα νέα πρόσωπα.  

Αυτό είναι το ζήτημα για τον Άρη τώρα. Το να βρει ο Μπούργος τους έτοιμους και τον τρόπο να βγάλει ενέργεια στο γήπεδο και περισσότερες συνεργασίες από αυτές που είχε με Ολυμπιακό και Ιωνικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.