ΑΕΚ: Δεν έμεινε εκτός για λόγους ετοιμότητας ο Γαλανόπουλος

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Κώστας Γαλανόπουλος μένει στην Αθήνα για να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, όμως ο διεθνής μέσος αναμενόταν να μπει σε φουλ πρόγραμμα τις πρώτες ημέρες στην Ολλανδία.

Η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ για την προετοιμασία στην Ολλανδία είχε είδηση… βόμβα, καθώς στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα δεν βρισκόταν το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο διεθνής μέσος μένει στην Αθήνα για να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς δεν είναι απολύτως έτοιμος, όμως το ρεπορτάζ του Novasports.gr αναφέρει πως ο Γαλανόπουλος δεν κόπηκε με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα.

Άλλωστε, ο 24χρονος μέσος όλο αυτό το διάστημα, ακόμα και τις μέρες που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν διακοπές, αυτός ακολουθούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση ατομικό πρόγραμμα για να αφήσει πίσω τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr ο Γαλανόπουλος αναμενόταν στις πρώτες ημέρες της παρουσίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία να έμπαινε σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που για την ώρα τουλάχιστον δεν θα γίνει και ο διεθνής μέσος θα προπονείται μόνος του ή μαζί με τους… κομμένους. Θα δείξει.

Επίσης, να θυμίσουμε πως παραμένει ακόμα ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλο με την ΑΕΚ, με τον διεθνή μέσο να μην έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.