ΑΕΚ: Έφυγε για Ολλανδία ο Άμραμπατ!

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Νόρντιν Άμραμπατ, έχοντας λάβει ειδική άδεια από την ΑΕΚ, την αποστολή της οποίας θα συναντήσει στο Άλκμααρ.

Το θέμα της παραμονής (ή όχι) του Νόρντιν Άμραμπατ στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτό, με τον Μαροκινό να θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία για το οικογενειακό ζήτημα που αντιμετωπίζει, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν λύση έτσι ώστε να βοηθήσουν στο να λυθεί το πρόβλημα.

Πάντως, ο Άμραμπατ βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και είναι κοντά στην οικογένειά του έχοντας πάρει σχετική άδεια από την ΑΕΚ, η αποστολή της οποίας θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Άλκμααρ όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

O 35χρονος Μαροκινός επιθετικός ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ένωσης την περασμένη Πέμπτη ωστόσο ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να αναχωρήσει για την Ολλανδία νωρίτερα από την αποστολή της ΑΕΚ. Εκεί πρόκειται να συναντήσει την οικογένειά του προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει και να παραμεινει στην ΑΕΚ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ καταβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους προσπάθεια προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να μείνει στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια πρόταση από Ολλανδία που θα ικανοποιήσει την Ένωση και θα ανοίξει το δρόμο στον Άμραμπατ για την επιστροφή του προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.