Βούρος: “Θα γίνουν γήπεδα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια”!

ήγγειλε νέος αθλητικούς χώρους στην περιοχή, προκειμένου να στεγαστούν τμήματα της ΑΕΚ.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος προανήγγειλε νέος αθλητικούς χώρους στην περιοχή, προκειμένου να στεγαστούν τμήματα της ΑΕΚ, ενώ ανέφερε ότι πρόθεση του Δήμου είναι να γίνει ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο για τους “κιτρινόμαυρους”!

Αναλυτικά ο Γιάννης Βούρος δήλωσε:

«Ανεξάρτητα από απολογισμούς και από νούμερα, θέλω να πω ότι μέχρι να αναλάβουμε, η ΑΕΚ ήταν εξόριστη από τον Δήμο μας, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βρουν καταφύγιο σε άλλα σωματεία. Προσπαθούμε κάτι που ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει ως Δήμος. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να εγκαταστήσουμε την ΑΕΚ στην πόλη μας. Χώροι δεν υπάρχουν.

Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε κι άλλους, για να βρούμε έστω χώρους προπονήσεων τώρα και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν και παιχνίδια. Υπάρχει ένα σκουριασμένο γρανάζι γραφειοκρατίας που μας κάνει τη ζωή δύσκολη ενώ μας δημιούργησε ανάχωμα και η πανδημία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε ένα γήπεδο δίπλα στην Ιασωνίδου για να φιλοξενήσουμε κάποια τμήματα, καθώς και ένα ακόμα γήπεδο. Θα δώσουμε κι ένα γηπεδάκι στο Κάτω Κουκλάκι.

Το μεγάλο μας έργο όμως και είμαστε σε επαφή με τον κύριο Παπασταμάτη, είναι το εξής. Στην Δωδεκανήσου να φτιάξουμε ένα μπαλόνι. Είμαστε ήδη σε επαφή με μια ουκρανική εταιρεία. Είναι τα ΕΠΑΛ δίπλα στον Σκλαβενίτη, τα οποία μεταφέρονται. Είναι 39 στρέμματα για να φτιάξουμε εκεί ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο για την ΑΕΚ και φυσικά να βρουν στέγη τα βασικά τμήματα του συλλόγου.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να προσφέρουμε αυτά που θέλουμε για την Ερασιτεχνική, αλλά η αποστολή μας είναι να κάνουμε «παιδομαζωμα» αετοπουλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεσμευομαστε ότι θα το κάνουμε για να γεννήσει η πόλη μας ξανά ΑΕΚτζήδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.