Ολυμπιακός: “Δώρο Χριστουγέννων” ο Σκάρπα

Ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει αρκετά την υπόθεση “Σκάρπα” εδώ και αρκετό καιρό και ο 28χρονος Βραζιλιάνος είναι θετικός στο ενδεχόμενο ν’ αγωνιστεί στους Πειραιώτες απ’ τα μισά της νέας σεζόν. Ο Γκουστάβο Σκάρπα μένει ελεύθερος απ’ την Παλμέιρας και μπορεί να διαπραγματευθεί ήδη ελεύθερα το μέλλον του.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Σκάρπα, καθώς το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και συλλόγων απ’ την Ισπανία και την Ιταλία είναι πλέον έκδηλο. Αν η Παλμέιρας έπαιρνε εκ νέου τη μεταγραφή του Σκάρπα, θα μπορούσε να βάλει στο ταμείο της αρκετά χρήματα από πιθανή μεταφραφή του. Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι ο Σκάρπα να δώσει τώρα τα χέρια με τον νέο του σύλλογο και να ενσωματωθεί απ’ τη χειμερινή μεταραφική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό κυριαρχεί η αίσθηση πως οδεύουμε προς ένα σημαντικό deal, που θα ενδυναμώσει το ρόστερ στη μεσαία γραμμή, έστω και απ’ τον ερχόμενο χειμώνα. Ωστόσο η παύση των δραστηριοτήτων λόγω του παγκοσμίου κυπέλλου φέρνουν… πιο κοντά τον επόμενο Ιανουάριο. Ο Σκάρπα φέτος σε 35 ματς μετράει 8 γκολ και 8 ασίστ και έρχεται ορεξάτος για το πρώτο ευρωπαϊκό βήμα της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.