Ολυμπιακός: Τι ζητάει ο Μαρτίνς απ’ τις μεταγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένος να μεταμορφώσει τον Ολυμπιακός προς το καλύτερο. Ο ρόλος των νέων παικτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε έναν απολογισμό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί ασυτριακού εδάφους, ενώ έκανε ξεκάθαρο το προφίλ της ομάδας που θέλει να παρουσιάσει τη σεζόν που έρχεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: “Κυρίως ήθελα να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική. Είναι αυτό που μας έλειπε πέρυσι, τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα το θέλαμε. Αυτό περνάει από το να είμαστε πιο επιθετικοί. Είναι κάτι στο οποίο ήθελα να δουλέψω. Γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετική ομάδα. Αυτό θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Είχαμε θετικά πράγματα πέρυσι, θέλω να τα κρατήσω, αλλά θέλω να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί. Γι’ αυτό δουλεύουμε”.

Ο Ολυμπιακός κινδεύνευσε αρκετά την περασμένη σεζόν και σε πολλά παιχνίδια δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το γκολ που συνήθως πετύχαινε πρώτος. Οι “ερυθρόλευκοι” έδιναν πολλά αγωνιστικά δικαιώματα και έχαναν μέτρα στο γήπεδο, την ώρα που ο Μαρτίνς ζητούσε πίεση ψηλά απ’ τη μεσοεπιθετική γραμμή του. Έπαιρνε πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση από Ελ Αραμπί, Μασούρα, Αγκιμπού (στο πρώτο μισό της σεζόν) και Βαλμπουενά (όσο αγωνίστηκε), αλλά πέραν αυτών λίγα πράγματα. Αν προσθέσουμε στα παραπάνω τη χαμηλή συγκομιδή στο δημιουργικό και εκτελεστικό σκέλος, απ’ τους μέσους του Ολυμπιακού, ο μεταγραφικός σχεδιασμός βασίστηκε στην κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών.

Η απόκτηση των Αμπουμπακάρ Καμαρά, Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, αλλά και του Σίμε Βρσάλικο αποτελούν μεταγραφικές κινήσεις που κινούνται στο παραπάνω πλαίσιο. Ποδοσφαιριστές που πιέζουν ψηλά, με επιθετικές αρετές και με διάθεση να καλύψουν αρκετά χιλιόμετρα. Αυτός θα είναι ο νέος Ολυμπιακός ή τουλάχιστον αυτό το προφίλ θέλει να χτίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Στο φιλικό με την Άλκμααρ (09/07) και τον Άρη (11/07), που φύσει επιθετικές ομάδες, θα φανεί ένας πιο σμιλεμένος και… 90λεπτος Ολυμπιακός σε σχέση με το σύνολο που είδαμε να “ψάχνεται” στην Αυστρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.