ΠΑΟΚ: Οι εκδηλώσεις λατρείας και το ερώτημα όλων (pics)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων αγάπης ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Τα χρόνια περνούν αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει κι ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Βιεϊρίνια

Ξεκίνησε την προετοιμασία ταλαιπωρούμενος από το πρόβλημα τραυματισμού που “κουβαλάει” από πέρσι, πήρε μια ανάσα διακοπών λόγω των θεραπειών που έκανε για να επανέλθει πλήρως υγιής το συντομότερο δυνατό, πέρασε την πρώτη εβδομάδα επί ολλανδικού εδάφους κάνοντας ατομικό στο γήπεδο και θεραπείες στο ξενοδοχείο αλλά το χαμόγελο και το κουράγιο του δεν τα έχασε ποτέ.

Βιεϊρίνια

Μια αξία ξεχωριστή για την ομάδα εδώ και χρόνια που επιβεβαιώθηκε στο περιθώριο – και – του χθεσινού φιλικού μέσα από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου στο πρόσωπό του. Ουρά περίμεναν οι φίλοι της ομάδας για να βγουν μια φωτογραφία μαζί του, να πάρουν ένα αυτόγραφο και να πουν μαζί του λίγες κουβέντες. Κοινό ερώτημα; “Πότε θα μπεις κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα;”. Κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων αναμένεται να συμβεί από αύριο το πρωί ….

Ραζβάν Λουτσέσκου

Αντίστοιχης “θέρμης” ήταν η υποδοχή κι η αντιμετώπιση στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό ν’ αποκρίνεται με χαμόγελα παρά του τί είχε προηγηθεί στον αγώνα με την Χρόνινγκεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!