ΠΑΟΚ: Όταν οι Ολλανδοί “ντύνονται” …. Σκωτσέζοι

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Απίστευτο κι όμως .... ολλανδικό

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως στα φιλικά προετοιμασίας που γίνονται επί ολλανδικού εδάφους – συμπεριλαμβανομένων κι αυτών του ΠΑΟΚ – δεν προβλέπεται η παρουσία ασθενοφόρου.

Στις συζητήσεις που είχαν πριν από τον πρώτο φιλικό αγώνα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους διοργανωτές της προετοιμασίας και των ματς αυτών, με μεγάλη έκπληξη τους άκουσαν να λένε πως δε θα υπάρχει ασθενοφόρο. Όταν ρώτησαν τους λόγους η απάντηση που έλαβαν ήταν πως για να υπάρξει θα πρέπει να …. πληρωθεί κι όχι για την περίπτωση που θα υπάρξει ανάγκη διακομιδής. Παρά μόνον για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματία και να διαπιστωθεί το τί χρειάζεται.

Κατά την περίπτωση που θα υπάρξει ανάγκη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο θα πρέπει να ειδοποιηθεί το αρμόδιο τμήμα και τότε να υπάρξει σχετική κινητοποίηση. Το όλο θέμα αποδίδεται στις ανακατατάξεις προσωπικού που υπάρχουν σε όλη τη χώρα ελέω του Covid 19 και της πληθώρας ανακατατάξεων που υπήρξαν την τελευταία διετία με συνέπεια να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα σε πολλές υπηρεσίες. Το ίδιο συμβαίνει και στα αεροδρόμια της χώρας με συνέπεια οι ουρές των επιβατών να μοιάζουν ατελείωτες λόγω του ότι έχουν αποχωρήσει πολλοί εργαζόμενοι από τις διάφορες υπηρεσίες.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πληρώνει σε κάθε φιλικό αγώνα προκειμένου να υπάρχει ασθενοφόρο για καλό και για κακό, τη στιγμή που οι ολλανδικές ομάδες αρνούνται ακόμη και να μοιραστούν το σχετικό κόστος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.