Βόρμουτ: “Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ” (vid)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Ο Φρανκ Βόρμουτ, ο προπονητής της Χρόνινγκεν, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με το γκολ του Κωνσταντέλια στο φιλικό με τη Χρόνινγκεν, η ολλανδική ομάδα με δύο γκολ, σε επτά λεπτά, πήρε τη νίκη με 2-1.

Προφανώς και το αποτέλεσμα στα φιλικά παιχνίδια περνάει σε δεύτερο επίπεδο αλλά -και- η εξέλιξη του σκορ, απόρροια και των επιδόσεων των παικτών στο γήπεδο ήταν αφορμή για κουβέντα μετά το τέλος του αγώνα. 

Ο Φρανκ Βόρμουτ, ο προπονητής της Χρόνινγκεν, μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος του αγώνα. 

Μεταξύ άλλων, ο 62χρονος Γερμανός τεχνικός, είπε: “Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που είναι εν μέσω προετοιμασίας, ήταν κουρασμένες οι ομάδες και όχι 100% έτοιμες”.

Αναφέρθηκε στο τι ήταν αυτό που έφερε τα δύο γκολ για τη Χρόνινγκεν μέσα σε ένα διάστημα λίγων λεπτών. “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορούν να γίνουν κάποια λάθη. Από τη στιγμή που πετύχαμε την ισοφάριση, πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη. Σημασία όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν τα γκολ και το αποτέλεσμα αλλά τα συμπεράσματα που βγάζουν οι ομάδες”. 

Ο Βόρμουτ, την προηγούμενη τετραετία ήταν στη Χέρακλες. Τώρα, είναι στη Χρόνινγκεν. Αναφέρθηκε σε αυτό και στον στόχο της ολλανδικής ομάδας. “Είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την προηγούμενη ομάδα. Στόχος μας είναι να μπούμε στα play off”. 

Ρωτήθηκε για τον Νορβηγό επιθετικό της Χρόνινγκεν, τον 22χρονο, Γιόργκεν Στραντ Λάρσεν, πρώτο σκόρερ της ομάδας στο προηγούμενο Πρωτάθλημα για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. “Του είπα και του ίδιου ότι για μένα θα είναι καλύτερο να μείνει δύο-τρία χρόνια στην ομάδα και να κάνει μετά το επόμενο βήμα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.