Άρης: Προπόνηση με Ντουκουρέ (vid, pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Ο Σεΐκ Ντουκουρέ φώναξε παρών στη σημερινή (3/7) πρωινή προπόνηση του Άρη στο Kräuterdorfstadion Söchau και υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό φιλικό με τη Γάνδη (16:00 ώρα Ελλάδας, NS Start)

Με τον Σεΐκ Ντουκουρέ παρόντα διεξήχθη η σημερινή (3/7) πρωϊνή προπόνηση του Άρη στο Kräuterdorfstadion Söchau. Ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, που αποκόμισε από το φιλικό με το Αμβούργο (1/7), και υπολογίζεται κανονικά για το δεύτερο φιλικό των “κίτρινων” στην Αυστρία, που είναι προγραμματισμένο για αύριο (4/7), στις 16:00 ώρα Ελλάδας, σε ζωντανή μετάδοση από το NS Start.

Ο Χέρμαν Μπούργος μίλησε αρχικά στους παίκτες σχετικά με το πρόγραμμα της προπόνησης. Στη συνέχεια, αυτοί έκαναν ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και διατάσεις, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με την μπάλα. Οι τερματοφύλακες συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπόνησης του δικούς τους ξεχωριστού γκρουπ.

Ακολούθησε μάθημα αμυντικής οργάνωσης και επιθετικής ανάπτυξης από τον προπονητή των “κίτρινων”, δουλεύοντας καινούργια στοιχεία σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να αντιμετωπίζει κάποιος παίκτης, αφού και ο Ντουκουρέ, που έμεινε χθες στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία, είναι πλέον διαθέσιμος. Το ακόμη πιο ευχάριστο για τους “κίτρινους” είναι ότι το απόγευμα περιμένουν την άφιξη στο Σοχάου του Αντρέ Γκρέι, ο οποίος είναι και επισήμως από σήμερα παίκτης του Άρη.

Μπούργος
Γκαρσία, Ιτούρμπε
Χατζηϊωάννου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!