Παναθηναϊκός: Γκόμες ο «εκλεκτός»

Ο άσσος της Παρτιζάν είναι ο Νο1 στόχος για τη θέση του στράικερ.

Τον «εκλεκτό» για τη θέση του βασικού επιθετικού φαίνεται πως βρήκε ο Παναθηναϊκός, που το Σάββατο (2/7) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Άνταμ Τσέριν.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ρικάρντο Γκόμες για την κορυφή της επίθεσης. Ο 30χρονος παίκτης αγωνίζεται στην Παρτιζάν, ενώ είναι και διεθνής με την πατρίδα του, το Πράσινο Ακρωτήρι.

Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου με την οποία μέτρησε 38 γκολ και 8 ασίστ σε 54 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με την Παρτιζάν.

Το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκόμες επιβεβαιώνεται και από τα σερβικά Μέσα, με την ιστοσελίδα «Sportal» να σημειώνει ότι.

«Ο Ρικάρντο Γκόμες έχει τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων. Και παρότι ακόμη όλα είναι σε αρχικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση τις επόμενες μέρες. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά την έλευση του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, περιμένοντας και την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς θα παίξει στον τρίτο γύρο των προκριματικών για το Europa Conference League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.