Άρης: Τακτική, τελειώματα και… Ντιόπ (vid)

Αποστολή στο Σοχάου στην Αυστρία

Η απογευματινή προπόνηση του Άρη την Πέμπτη (30/6) στο Kräuterdorfstadion Söchau είχε ασκήσεις τακτικής, όπως λέει το οργανόγραμμα του Χέρμαν Μπούργος, για τις ημέρες που θα παραμείνει η ομάδα του στην Αυστρία και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη σε φάση επίθεσης των “κίτρινων”, με τον Μπούργος να ζητάει από τους παίκτες του ταχύτητα στην εναλλαγή της μπάλας, επιθέσεις είτε από τον άξονα, είτε από τα πλάγια, αλλά και… άψογα τελειώματα στις εστίες! Ειδικά σε αυτό το τελευταίο επέμενε πολύ κι αυτοί που την… πλήρωσαν, φυσικά, ήταν οι τερματοφύλακες της ομάδας, καθώς ήταν πολλά τα τετ α τετ που δέχτηκαν.

Στο πρόγραμμα, βεβαίως, συμμετείχε και ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ. Ο Μπούργος δεν του έδωσε ασκήσεις να κάνει κατά μόνας, παρά μόνο στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Τον ήθελε μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, για να μπει στο κλίμα, αλλά και να δείξει τι μπορεί να κάνει στις επαφές με την μπάλα, στις μακρινές πάσες και στους συνδυασμούς με τους υπόλοιπους που ήταν στην ίδια ομάδα.

Αύριο οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν το πρωί. Ακολουθεί το απόγευμα το φιλικό με το Αμβρούργο, για το οποίο η ΠΑΕ Άρης σημειώνει στην ιστοσελίδα της: “Το Hamburger SV θα αντιμετωπίσει αύριο, Παρασκευή (01/07), ο ΑΡΗΣ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Το δυνατό τεστ προετοιμασίας κόντρα στη γερμανική ομάδα θα ξεκινήσει στις 17:30 (18:30 ώρα Ελλάδας) και θα διεξαχθεί στο Söchau. Θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!