Αβεντισιάν: “Ήταν μεγάλη έκπληξη να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ” (vid & pic)

Ο Αβεντίς Αβεντισιάν, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Go Ahead Eagles, μίλησε στη Nova αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους της ολλανδικής ομάδας και την ελληνική σημαία

Ο Αβεντίς Αβεντισιάν ένας παίκτης που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ, λίγους μόλις μήνες μετά τη μετεγγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Go Ahead Eagles (τον προηγούμενο χειμώνα) έπαιξε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ηταν λογικό να συναντήσει παλιούς γνώριμους καθώς εκτός των άλλων, στην αποστολή του ΠΑΟΚ τώρα στην Ολλανδία, υπάρχουν αρκετοί παίκτες και από τα τμήματα υποδομής με τους οποίους ο Αβεντισιάν ήταν για χρόνια μαζί. 

Ο Αβεντισιάν μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού μίλησε στη NOVA για τα συναισθήματα που είχε σε αυτό το παιχνίδι. 

Μίλησε επίσης και για την προσαρμογή του στην ολλανδική ομάδα αλλά και τον στόχο για την επόμενη σεζόν. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο στυλ του ολλανδικού ποδοσφαίρου συμφωνώντας ότι βοηθάει τους Έλληνες παίκτες και είπε: “Είναι πολύ απελευθερωμένος ο τρόπος παιχνιδιού, είναι επιθετικό ποδόσφαιρο γενικά το ολλανδικό και για αυτό νομίζω ότι διακρινόμαστε εμείς οι Έλληνες γιατί έχουμε επιθετικά στοιχεία. Προσπάθησα από πέρσι να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα. Φέτος θέλω σιγά-σιγά, βήμα-βήμα να γίνω βασικό μέλος της ομάδας”.

Αποχωρώντας φωτογραφήθηκε και με τους φίλους της ολλανδικής ομάδας που είχαν μαζί τους την ελληνική σημαία με το Νο14, το νούμερο της φανέλας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.