Ολυμπιακός: Το λάθος που δεν επανέλαβε ο Μαρτίνς

Η ταχύτητα αξιοποίησης των νέων αποκτημάτων αποτελεί μια διορθωτική κίνηση σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα ένα βήμα προς τη διαμόρφωση της εικόνας του για τη σεζόν που ακολουθεί, μετά και την εμφάνιση του απέναντι στη Σλάβια Πράγας, στο τέταρτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Οι Πειραιώτες έδειξαν στοιχεία ομάδας που ενδιαφέρεται για την καλή κυκλοφορία μπάλας και τις γρήγορες μεταβάσεις απ’ το αμυντικό στο επιθετικό σκέλος και τούμπαλιν. Παράλληλα η αποτελεσματικότητα των ευκαιριών παραμένει ερωτηματικό που λύνεται μέσω της δουλειάς και της καλής ψυχολογίας.

Προσγειώθηκε, προπονήθηκε, έπαιξε ο Καμαρά. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς αρχίζει να δείχνει τις προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά τον βασικό κορμό του Ολυμπιακού, ενώ δεν άργησε να ρίξει σε αγωνιστικά λεπτά τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φιλίπ Ζινκερνάγκελ. Δεν περίμενε απ’ τους δύο παίκτες να βγάλουν μάτια. Ήθελε ωστόσο να επιταχύνει τον χρόνο προσαρμογής τους έναντι του Άβιλα, αλλά και των παλαιότερων του ρόστερ.

Ντεμπούτο έκανε ο Ζινκερνάγκελ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι “ερυθρόλευκοι” την περασμένη σεζόν απόκτησαν σημαντικούς ποδοσφαιριστές αρκετά αργοπορημένα, με αποτέλεσμα να χάσουν το τρένο της προσαρμογής και αυτό να τους ακολουθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Μαρτίνς δείχνει πως αυτό θα το αποφύγει φέτος. Έχει στη διάθεση του πολύτιμα υλικά σε θέσεις στις οποίες υστερούσε και θέλει να πάει στα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα με ελαφρώς νέο προφίλ. Όχι μια ομάδα προβλέψιμη και εύκολο να τη διαβάσεις απ’ τα περσινά ματς, αλλά όσο γίνεται απρόβλεπτη.

Οι επιπλέον παίκτες που θα φτάσουν είναι καλοδεχούμενοι, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς δουλεύει για τα πρώτα ματς της σεζόν έχοντας καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις κρίσιμες ανάγκες του ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.