Τερζής: “Πολλές οι αλλαγές, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε” (vid)

Αποστολή στο Σοχάου της Αυστρίας
Ο άμεσος συνεργάτης του Χέρμαν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Απόστολος Τερζής, μίλησε στη NOVA για τον πρώτο στόχο της σεζόν, που είναι η ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι

Μέσα από μια διαδικασία μεγάλων αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό του, ο Άρης χτίζεται για την ερχόμενη σεζόν, 2022-2023, από χθες (29/6), που ξεκίνησαν οι προπονήσεις, στο Kräuterdorfstadion Söchau, στην Αυστρία. Πρώτος στόχος της τεχνικής ηγεσίας, όπως δήλωσε στη NOVA ο άμεσος συνεργάτης του Χέρμαν Μπούργος στον πάγκο, Απόστολος Τερζής, είναι να είναι έτοιμη η ομάδα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει. Δηλαδή, στις 21 Ιουλίου, όταν δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό της και ταυτόχρονα επίσημο παιχνίδι της, με αντίπαλο την Γκόμελ από τη Λευκορωσία, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, λόγω των πολλών ανακατατάξεων και του σύντομου χρονικού διαστήματος μέχρι τότε.

Αρχικά, ο Απόστολος Τερζής σχολίασε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία: “Με την ενσωμάτωση των διεθνών μας παικτών, και χωρίς να έχουμε κάποιο απρόοπτο μέχρι στιγμής στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, διάγουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Θα δώσουμε και τρία φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο αυτού. Θα κοιτάξουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά να προετοιμάσουμε όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα μας για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, στις 21 Ιουλίου”.

Σε ό,τι αφορά στα τρία δυνατά φιλικά του Άρη στην Αυστρία, με αντιπάλους το Αμβούργο, την Γάνδη και τον Άρη Λεμεσού, τα οποία θα μεταδώσει η NOVA, και πόσο αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα να μονταριστεί, είπε ο Απόστολος Τερζής: “Τα φιλικά μας είναι με δυνατούς αντιπάλους. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε το δυνατόν καλύτερα και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλουμε σε αυτά να δούμε τα λάθη μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι θα μας βοηθήσουν σε αυτό”.

Για τις ανακατατάξεις στο ρόστερ, που σημαίνει έξτρα βαθμός δυσκολίας για την τεχνική ηγεσία, τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ανακατατάξεις στο ρόστερ. Έφυγαν αρκετοί παίκτες που υπήρχαν σε αυτό την περασμένη σεζόν, ενώ περιμένουμε τους αντικαταστάτες τους. Ξέρουμε ότι πολλές περιπτώσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και περιμένουμε την ολοκλήρωση των μεταγραφών”.

Κι όσο για το μοντάρισμα της ομάδας, που είναι το ζητούμενο, εξήγησε: “Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μονταριστεί η ομάδα. Ειδικά τώρα, που έχουμε πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Αυτή είναι η δουλειά μας, όμως, όποιος έρχεται να μπει στο κλίμα και να ενσωματωθεί το δυνατόν γρηγορότερα με τους υπάρχοντες παίκτες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.