Παναθηναϊκός: Από Τετάρτη 6 Ιουλίου η παραλαβή των καρτών διαρκείας

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας του Παναθηναϊκού.

Η ενημέρωση της “πράσινης” ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει όλους όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022/23 ότι η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρες 10.00 – 17.00 στα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα στη Θύρα 5 και θα συνεχιστεί καθημερινά εφεξής (πλην Σαββάτων και Κυριακών) στο ίδιο ωράριο.

Όλοι ανεξαιρέτως οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση dikaiologitika@pao.gr (και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε αυτήν) τα σχετικά δικαιολογητικά, δηλαδή φωτοτυπία ταυτότητας και απόδειξη πληρωμής στον Ερασιτέχνη, τουλάχιστον 48 ώρες προ της προσέλευσής τους στα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» για την παραλαβή της κάρτας τους. Επίσης, παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό κίνησης από την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας, ο οποίος εμφανίζεται επάνω δεξιά στο αποδεικτικό που παραλάβατε στο email σας από την Ticket Master.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει αποστολή με courier με δική σας χρέωση, στο ίδιο e-mail με την επισύναψη των δικαιολογητικών, συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη, καθώς στα εκδοτήρια θα υπάρχουν προς παραλαβή μόνον οι κάρτες των δικαιούχων για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί προγενέστερα ο σχετικός έλεγχος των δικαιολογητικών. Η παραλαβή γίνεται με επίδειξη της ταυτότητας του δικαιούχου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση dikaiologitika@pao.gr έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την παραλαβή των σχετικών δικαιολογητικών και δεν υπάρχει η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας. Για οποιαδήποτε ερώτημα, αίτημα ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο info@paotickets.gr .

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στον Παναθηναϊκό μέσω της αγοράς κάρτας διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2022/23!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!