Άρης: Μάθημα πρώτο στους αμυντικούς! (pics+video)

Αποστολή στο Σοχάου της Αυστρίας
Ξεχωριστό μάθημα από τον Χέρμαν Μπούργος στους αμυντικούς του Άρη στη σημερινή (29/6) πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Kräuterdorfstadion Söchau, στην Αυστρία

Κάθε ομάδα ξεκινάει από την άμυνά της και με αυτήν ασχολήθηκε ιδιαίτερα ο Χέρμαν Μπούργος. Στη σημερινή (29/6) πρώτη προπόνηση του Άρη στο Kräuterdorfstadion Söchau, ο Αργεντίνος προπονητής της ομάδας έδωσε βάση στην αμυντική λειτουργία, αναλαμβάνοντας προσωπικά τους παίκτες αυτής της γραμμής.

Μετά τα… προκαταρκτικά, δηλαδή τις πρώτες οδηγίες σχετικά με το πρόγραμμα της προπόνησης και τις ασκήσεις της φυσικής κατάστασης που ήταν κοινές για όλους, οι παίκτες του Άρη χωρίστηκαν σε γκρουπ. Οι τερματοφύλακες, Χούλιαν Κουέστα, Ντένις, Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Καρακασίδης, δούλεψαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη, οι αμυντικοί με τον Μπούργος και οι υπόλοιποι με τον Απόστολο Τερζή.

Στο γκρουπ των αμυντικών, φυσικά, ήταν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της περασμένης σεζόν (και κορυφαίοι στο… είδος τους) Φαμπιάνο και Μπράμπετς, οι νεαροί Ασλανίδης, Τανούλης και Χρυσόπουλος, καθώς και οι Εμπακατά και Πίρσμαν. Οι ξεχωριστές ασκήσεις γι’ αυτούς από τον προπονητή της ομάδας κράτησαν την περισσότερη ώρα της πρωινής προπόνησης.

Μπούργος
Αντώνης Λυκούρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!