ΑΕΚ: Το ευχαριστώ της «Ένωσης» στον κόσμο!

Ο κόσμος από το πρωί της Τετάρτης που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, έδειξε την διάθεση να εξασφαλίσει ένα, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, στην OPAP Arena και η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους φίλους της για την ανταπόκριση!

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση και ενημέρωσε τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι στιγμής έχουν φύγει περίπου 2.300 εισιτήρια και ο κόσμος συνεχίζει να προσπαθεί να προμηθευτεί ένα εισιτήριο. Γι αυτό η ΑΕκ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την διαδικασία ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλοι της.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Η τεράστια προσέλευση, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια του μηχανισμού εξυπηρέτησης, καθιστά αδύνατο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εντός της ημέρας όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διευκόλυνση τους προχωρά σε διαδικασία προτεραιότητας με βάση αύξοντα αριθμό, που δίνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ήδη σε αναμονή.

Αναλυτικά:

  • Σήμερα (29/6), έως το πέρας της λειτουργίας του φυσικού σημείου πώλησης στο ΟΑΚΑ θα εξυπηρετηθούν όσοι έχουν αριθμό μέχρι και το 330.
  • Αύριο Πέμπτη (30/6) θα εξυπηρετηθούν όσοι (από σήμερα) κατέχουν τους αριθμούς από το 331 έως και 660.
  • Τη Παρασκευή (1/7) θα εξυπηρετηθούν όσοι κατέχουν τους αριθμούς από 661 έως και 1.000.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία της διάθεσης των διαρκείας, παρακαλούμε μέχρι και τη Παρασκευή (1/7) να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν αύξοντα αριθμό.

Για τη συνέχεια της διαδικασίας από το Σάββατο (2/7) θα υπάρξει εγκαίρως νεότερη ενημέρωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!