ΠΑΟΚ: Stop σε Τσόλακ

“Sportpark Wiesel”
Στροφή 180 μοιρών στο θέμα της πώλησης του 29χρονου Κροάτη επιθετικού

Τέλος στην αισιοδοξία των Σκωτσέζων για συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ρέιντζερς, αναφορικά με την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, έβαλαν οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”.

Η νέα, βελτιωμένη – οικονομικά – πρόταση της σκωτσέζικης ομάδας, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των σκωτσέζικων ΜΜΕ πλησίαζε ή ακόμη υπερέβαινε κατά τί τα δύο εκατομμύρια ευρώ, είχε δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ σε οριστική συμφωνία.

Ωστόσο, αποδείχτηκε πως η πραγματικότητα είναι λίγο … διαφορετική. Κι αυτό γιατί σε νέα επικοινωνία των δύο πλευρών, η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως πλέον ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται. Αυτή φέρεται να είναι η απόφαση στην οποία κατέληξαν από κοινού Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο έχοντας εξετάσει όλα τα σχετικά δεδομένα την παρούσα χρονική στιγμή και τις αντίστοιχες εναλλακτικές στις οποίες θα προχωρούσαν αν αποχωρούσε ο Κροάτης επιθετικός.

Τώρα, αν πρόκειται για κίνηση τακτικής ή για μια απόφαση που αφορά την ομάδα και τις πρώτες, επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν είναι κάτι που θα φανεί άμεσα ….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.