ΠΑΟΚ: H πρώτη matchday επί ολλανδικού εδάφους

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Τα δεδομένα της ημέρας ελέω του πρώτου φιλικού αγώνα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του "Δικεφάλου"

Η ώρα για το πρώτο φιλικό ματς του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία έφτασε. Απόψε στις 20:00 (NOVA SPORTS START) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θ’ αντιμετωπίσει την Go Ahead Eagles.

Γεγονός που αναγκαστικά αναπροσαρμόζει τα δεδομένα της καθημερινότητας στο Άπελντοορν για τον “Δικέφαλο”. Στο σύνολό τους οι ποδοσφαιριστές περιορίστηκαν σε “ξεμούδιασμα” με τρέξιμο στον ευρύτερο χώρο του ξενοδοχείου και “δουλειά” εντός γυμναστηρίου πλην τριών.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του “Sportpark Wiesel” βρέθηκαν μόνον οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Άντρια Ζίβκοβιτς. Οι δύο πρώτοι, τα μοναδικά μέλη του ιατρικού δελτίου της ομάδας, ακολούθησαν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα ενώ σε πορεία επανένταξης βρίσκεται και ο Σέρβος, ακραίος μεσοεπιθετικός μετά τη μικρή ταλαιπωρία που υπέστη λόγω πυρετού την περασμένη Δευτέρα.

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα κι είχε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό με συνέπεια να αφιχθεί στην Ολλανδία χθες το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, σ’ εγρήγορση βρίσκονται άπαντες εν όψει του επικείμενου φιλικού που θα διεξαχθεί στην περιοχή που εδρεύει μεν ο ΠΑΟΚ αλλά σε άλλο προπονητικό κέντρο από αυτό που γίνονται καθημερινά οι προπονήσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενημερωθεί για το ενδιαφέρον φίλων του “Δικεφάλου” να βρεθούν κοντά στην ομάδα ενώ στο γήπεδο αναμένονται κι αρκετοί φίλοι της ολλανδικής ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.