Ολυμπιακός: Δεν θα είναι εύκολο για Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο θα συναντήσει έντονο ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό.

Σίμε Βρσάλικο ακούμε και Σίμε Βρσάλικο δεν βλέπουμε! Αυτο που προκύπτει βέβαια απ’ το ρεπορτάζ είναι πως ο Κροάτης αμυντικός είναι το επόμενο -χρονικά- μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ των Πειραιωτών στην Αθήνα και θα δουλέψει για να καλύψει το χαμένο έδαφος εν όψει των πρώτων επίσημων ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Για την ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει στη συγκεκριμένη θέση με τους Γκονζάλο Άβιλα και Θανάση Ανδρούτσο. Αν ο Ανδρούτσος είναι ο απόλυτα ενσωματωμένος παίκτης με τη χημεία της ομάδας, ο Άβιλα είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δείχνει πραγματικό “δεξί μπακ”. Ο 24χρονος Ισπανός πήρε απευθείας λεπτά συμμετοχής απ’ τον Πέδρο Μαρτίνς στα φιλικά της Αυστρίας και η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του, ωστόσο άφησε αρκετές υποσχέσεις για το εγγύς μέλλον.

O Άβιλα έχει δυνάμεις και μπορεί να διατηρεί υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι του. Αυτό το στοιχείο δίνει άμεσα ισορροπία στον Ολυμπιακό σε αριστερή και δεξιά πτέρυγα. Την τελευταία 1,5 σεζόν ο Ολυμπιακός στ’ αριστερά έχει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να κάνει λυσσαλέες εμφανίσεις σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο στα δεξιά η εικόνα δεν είναι ίδια. Αυτό που υπόσχεται ο Άβιλα είναι πως θα μπορέσει να παίξει με ανάλογες δυνάμεις και υψηλό ρυθμό. Αυτό που φάνηκε πως πρέπει να βελτιώσει είναι η τελική μεταβίβαση. Αυτό βέβαια είναι και θέμα απόκτησης ρυθμού και δημιουργίας δεσίματος με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις.

Ως εκ τούτου ο Σίμε Βρσάλικο μπορεί να διαθέτει το πιο βαρύ βιογραφικό όλων των αρκραίων αμυντικών του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν θ’ αποτελέσει διαβατήριο για την ενδεκάδα. Ο Κροάτης όταν με το καλό αφιχθή για λογαριασμό του Ολυμπιακού, θα πρέπει να δώσει με το καλημέρα μια “μάχη” με τον Άβιλα για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Και η λογική λέει πως το προβάδισμα στις πρώτες ημέρες θα το έχει ο Ισπανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.