ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου “Αντίδραση, αντίδραση, αντίδραση” (pics&vid)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της πρωϊνής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε τέσσερις υποομάδες, δύο για την άμυνα και δύο για την επίθεση.

Στη μία περίπτωση αμυνόμενοι ήταν οι Κοτάρσκι, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Τζήμας και στην επίθεση οι Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα και Τσόλακ. Και στην άλλην στην άμυνα ήταν οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Παναγιώτου, Σάστρε, Τζήμας κι επιτιθέμενοι οι Ντόουγκλας, Ντάντας, Φελίπε Σοάρες, Λάμπρου, Ρικάρντο κι Ολιβέιρα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συγκεκριμένη άσκηση που έλαβε χώρα στο μισό γήπεδο, ζητούσε γρήγορη σκέψη, αμεσότητα, κάθετο και συνδαστικό παιχνίδι με λογικό ζητούμενο το γκολ αλλά κι άμεση αντίδραση ανεξαρτήτως της κατάληξης που είχε η εκάστοτε επίθεση ε πίεση στην προσπάθεια των αμυνόμενων γι’ ανάπτυξη. “Αντίδραση, αντίδραση, αντίδραση! Αυτό είναι το ζητούμενο“, φώναζε πυκνά-συχνά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Την ίδια ώρα το … έτερο γκρουπ επιδίδονταν σε άσκηση ταχυδύναμης που τα είχε όλα, ένταση, δύναμη, επιτάχυνση, απότομες αλλαγή πορείας κι εκτέλεση. Δείτε το σχετικό βίντεο ….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.