Λουτσέσκου σε παίκτες ΠΑΟΚ: “Δεν θέλω τίποτα στην τύχη” (pic&vid)

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Ο Ρουμάνος τεχνικός "υποδέχτηκε" τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" στο προπονητικό κέντρο εξηγώντας τους άμεσα τί περιμένει και τί απαιτεί από αυτούς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Ώρα για … ιδρώτα. Δεν είναι μυστικό πως οι ομάδες, στο μεγαλύτερο μέρος τους, δημιουργούνται εν όψει της εκάστοτε σεζόν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση ….

Η αποστολή του “Δικεφάλου” ταξίδεψε αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας, αρχικά για το Ντίσελντορφ και μετά από δυόμισι ώρες πτήσης, μετέβη οδικώς στο Άπελντοορν της Ολλανδίας όπου και θα στρατοπεδεύσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μετά την απαραίτητη μεσημεριανή ξεκούραση το πρώτο προπονητικό ραντεβού επί ολλανδικού εδάφους ορίστηκε για τις 18:30 (σ.σ. τοπική ώρα) κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες τους ήταν από νωρίς στο αθλητικό κέντρο “Sportpark Wiesel” για να ετοιμάσουν όλα τα απαραίτητα.

Με την έναρξη της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, απευθύνθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές με μια κατατοπιστική ομιλία σχετικά με όσα περιμένει αλλά κι απαιτεί από αυτούς στο εξής: «Δε σας έχω μιλήσει πολύ μέχρι στιγμής αλλά θέλω να σας πω πως είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής από εσάς! Ξέρω ότι για κάποιους θα είναι πιο δύσκολο γιατί δεν το έχετε ξανακάνει αλλά αυτός είναι ο τρόπος ο δικός μας».

Και συνέχισε: «Σας θέλω 100% συγκεντρωμένους. Όλη η δουλειά είναι στο μυαλό μας, να ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράμε σε κάθε συνθήκη. Όταν χάνουμε κι όταν κερδίζουμε την μπάλα. Θέλω ταχύτητα και συγκέντρωση στις αντιδράσεις σας, πότε κοντρολάρετε τη μπάλα, να νιώθετε την ένταση του αγώνα. Και δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Σε κάθε λεπτομέρεια. Το πώς υποδεχόμαστε την μπάλα, πώς τη δίνουμε, πώς κινούμαστε, πώς λειτουργούμε. Τίποτα μα τίποτα δε γίνεται στην τύχη».

Για να προσθέσει με νόημα: «Θέλω να γίνουμε ένα σύνολο, να δημιουργηθούν μεταξύ μας και μεταξύ σας δεσμοί». Κι ολοκλήρωσε καταθέτοντας τη βάση της φιλοσοφίας του: «Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι», αλλά δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης σ’ ότι αφορά το ζευγάρι των πρώτων επίσημων αγώνων για τη σεζόν, στον Β’ προκριματικό όμιλο του UEFA Europa Conference League κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την πρόκριση αρχικά και στη συνέχεια, την παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.