Παναθηναϊκός: Ορεξάτοι και σκόρερ οι Αϊτόρ και Ιωαννίδης

Από εκεί που τελείωσε τη σεζόν ξεκίνησε ο Αϊτόρ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της χρονιάς στο οικογενειακό δίτερμα της ομάδας.

Ο “χρυσός” σκόρερ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Παναθηναϊκό, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ενσωματώθηκε σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας έδειξε από την day one ορεξάτος.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός σκόραρε στο οικογενειακό δίτερμα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα των πράσινων, ενώ το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης που επίσης έχει μπει ορεξάτος ενόψει της νέας και πιο απαιτητικής χρονιάς.

Έτσι μετά την “αναγνωριστική” πρώτη ημέρα στην Πορταριά του Πηλίου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εγκαινίασαν τη Δευτέρα τις διπλές προπονήσεις.

Το πρωί το πρόγραμμα ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση και πολύ τρέξιμο για τους Πράσινους. Το απόγευμα αποζημιώθηκαν με αρκετή μπάλα στις ασκήσεις αλλά και παιχνίδι χωρίς περιορισμούς στα 3/4 του γηπέδου με σκόρερ τους Αϊτόρ και Ιωαννίδη λοπως προαναφέραμε.

Ο Σάρλια συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα του λόγω ενός προβλήματος που αποκόμισε πριν από μερικές εβδομάδες αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και σύντομα θα αρχίσει να προπονείται κανονικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.