Τανσό: “Θέλω ο Βόλος να έχει επιθετική φιλοσοφία”

Ο Οσβάλντ Τανσό είναι ο νέος τεχνικός του Βόλου και στη επίσημη παρουσίαση ο Γάλλος δήλωσε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια πρόκληση για εκείνον, ενώ στάθηκε στη φιλοσοφία που έχει ως προπονητής.

Ο Βόλος την νέα σεζόν θα έχει επιθετική φιλοσοφία δήλωσε ο Οσβάλντ Τανσό στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του.

Στη συνέχεια ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στην τεχνική κατάρτιση που έχουν οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από τη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας και σε όλους που με υποδέχθηκαν ευγενικά και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνεται στον Βόλο. Έρχομαι με ταπεινότητα και με διάθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας και όλοι μαζί να τα καταφέρουμε. Έχω πάρει πολλές πληροφορίες για την ομάδα. Οι πληροφορίες που πήρα είναι πολύ καλές για τη σοβαρότητα και τη φιλοδοξία της ομάδας».

Για την πρόκληση να δουλέψει εκτός Γαλλίας: «Είναι η πρώτη φορά εκτός της χώρας μου. Έχω πολλή διάθεση και ταπεινότητα. Ελπίζω να συνεργαστούμε καλά με τον σύλλογο και για μένα είναι μια πρόκληση που θέλω πάρα πολύ».

Για το πως βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Θέλω να ασχοληθώ σε βάθος με το πρωτάθλημα. Υπάρχει καλή τεχνική και ποιότητα. Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχουν πιο έντονοι αγώνες από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα υπερτερεί από τεχνικής άποψης».

Για το πως αγωνίζεται ο Βόλος: «Έχω δει ότι ο Βόλος παίζει επιθετικά. Θέλω να το συνεχίσω αυτό. Θέλω η ομάδα μου να έχει μια επιθετική φιλοσοφία, να παίζει με ένταση με ή χωρίς μπάλα και θέλω η ομάδα μου να αναγνωρίζεται για την τεχνική και το επιθετικό της ποδόσφαιρο».

Για τη φιλοδοξία του: «Με ενδιαφέρει να δουλέψω και να προπονώ παρά να κάνω μεγάλες δηλώσεις. Με ενδιαφέρει να δουλέψω με τους παίκτες. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα και προτιμώ η δουλειά να μιλήσει παρά εγώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.