Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Βέλεθ

Όπως αναμενόταν ο Φραν Βέλεθ δεν ταξίδεψε στην Πορταριά και σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr πριν την αναχώρηση αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για την Αλ Φατέχ.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην Πορταριά του Πηλίου και βάζει πλώρη για τα πρώτα ματς του Conference League όπου πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος.

Εκτός των δύο απόντων, Αϊτόρ και Σάρλια, οι οποίοι δεν έδωσαν το “παρών” στην πρώτη προπόνηση στο βουνό, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα ο Φραν Βέλεθ. Μάλιστα σύμφωνα με το πληροφορίες του novasports.gr ο Ισπανός στόπερ βρέθηκε το πρωί στο Κορωπί κατά την αναχώρηση για Πορταριά, αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του συγκινημένος, τους ευχήθηκε τα καλύτερα και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Ο Φραν Βέλεθ ο οποίος έδωσε τα πάντα στον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα, αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος 60 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έβαλε δύο γκολ και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις επιτυχίες.

Φεύγει πλέον σαν κύριος αποδεχόμενος μία πρόταση που δε θα μπορούσε να αρνηθεί και με τον Παναθηναϊκό να βάζει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο του ύστερα από σημαντική διαπραγμάτευση για έναν παίκτη 31 ετών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.