ΑΕΚ: “Ο Γιόνσον με την Κάδιθ έγινε διεθνής”

Η Κάδιθ δεν προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του Γενς Γιόνσον, ωστόσο οι Ισπανοί μιλούν με αποθεωτικά λόγια για τον Δανό χαφ.

Ο Γενς Γιόνσον έχει στα χέρια του πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο τριών χρόνων, η σύζυγός του έμεινε κατενθουσιασμένη από την Αθήνα και πλέον οι “κιτρινομαυροι” περιμένουν την απόφαση του Δανού.

Με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γιόνσον, ασχολήθηκαν και οι Ισπανοί, με την ιστοσελίδα Canal Amarillo που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Κάδιθ, της πρώην ομάδας του, να φιλοξενεί άρθρο μέσω του οποίου αποθεώνει τον ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στη La Liga.

Το δημοσίευμα των Ισπανών

«Ο Γιόνσον συμπλήρωσε δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια στην Κάδιθ αλλά ο κύκλος του έφτασε στο τέλος του και αναζητά νέα ομάδα. Και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να τη βρει. Μιλάμε για την ΑΕΚ, με την οποία ήδη διαπραγματεύεται. Ο Δανός μέσος έφτασε στην Κάδιθ πριν δύο σεζόν και ήταν επιτυχημένη η παρουσία του εδώ, στο τακτικό πλάνο της ομάδας. Μαζί με τον Χοσέ Μαρί, διαμόρφωσε ένα ισχυρό δίδυμο στον άξονα, παρέχοντας ασφάλεια, με τα κλεψίματα τους και την ισορροπία που είχαν στη μεσαία γραμμή.

Με τον Γιόνσον στα χαφ, η Κάδιθ πρόσθεσε πολλούς βαθμούς και ο ίδιος είχε μια ονειρική σταθερότητα. Έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλιστα που κλήθηκε στη εθνική ομάδα της Δανίας. Ωστόσο, το επίπεδό του δεν ήταν το αναμενόμενο φέτος αν και ήταν βασικό στέλεχος σε σημαντικά αποτελέσματα και δύσκολα παιχνίδια, όπως η νίκη στο Καμπ Νου ή η ισοπαλία στη Σεβίλλη. Τώρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια επί ελληνικού εδάφους» αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ των Ισπανών.

Ο Γενς Γιόνσον στα δύο χρόνια που έμεινε στην Κάδιθ κατέγραψε 61 συμμετοχές συνολικά, οι 57 στη La Liga με 1 ασίστ, ενώ από τη στιγμή που έγινε διεθνής, φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Δανίας 5 φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.