Παναθηναϊκός: Δεν θα μπει σε πλειστηριασμό για τον Γκατσίνοβιτς

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν υπερβολικό ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκατσίνοβιτς και θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου χαφ.

Είναι αλήθεια ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό από τον Γενάρη όταν και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Χόφενχαϊμ. Σε μια περίοδο μάλιστα που ο Σέρβος ήταν και στα ραντάρ της ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δέθηκε πολύ με τον Παναθηναϊκό και δήλωνε παντού πως οι “πράσινοι” αποτελούν προτεραιότητά του, ελπίζοντας να τα βρουν οι δύο ομάδες και να συνεχίσει την καριέρα του στον Κυπελλούχο Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με διάφορες προτάσεις να τον κάνει δικό του, αλλά η Χόφενχαϊμ επέμενε σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ ελπίζοντας πως θα το βρει, την ώρα που οι “πράσινοι” θεωρούν αυτό το ποσό υπερβολικό.

Η ΑΕΚ που περίμενε τις εξελίξεις φαίνεται πως βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία έχοντας φυσικά και την οικονομική άνεση να κάνει την υπέρβαση και να δώσει στην Χόφενχαϊμ το ποσό που αξιώνει για έναν παίκτη τον οποίο δεν υπολογίζει.

Στον Παναθηναϊκό ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις της η Χόφενχαϊμ, αλλά από τη στιγμή που η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του παίκτη δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε πλειστηριασμό. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελούσε έκπληξη.

Πρέπει όμως πλέον να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα για την απόκτηση τριών χαφ, εκ των οποίων οι δύο να παίζουν τόσο στο 8 όσο και στο 10 και να είναι και ανάλογης η καλύτερης ποιότητας του Γκατσίνοβιτς. Δύσκολο. Δύσκολο και από άποψης χρόνου για να “δέσουν” με την ομάδα.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς το πόσο καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με τον Γκατσίνοβιτς και τον Βιγιαφάνιες στο νέο του ρόλο για να αντιληφθεί το πόσο επιτακτική είναι η ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις, την ώρα που κενό υπάρχει και στην άμυνα, αλλά και στις εναλλακτικές των εξτρέμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.