ΠΑΟΚ: Οι “εκλεκτοί” του Λουτσέσκου για Ολλανδία

Οι πέντε - δικαιολογημένες - απουσίες κι οι αντίστοιχες με .... νόημα από την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Τα …. ψέμματα τελείωσαν κι ήρθε η ώρα για τα απαιτητικά και τα δύσκολα καθώς αύριο το πρωί (10:15) ο “Δικέφαλος” θα “πετάξει” αρχικά για το Ντίσελντορφ κι από εκεί οδικώς θα πορευθεί για το Άπελντοορν της Ολλανδίας, όπου και θα εγκατασταθεί για τις προσεχείς δύο εβδομάδες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο μέρος αυτής, εν όψει της νέας σεζόν, ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κι ακολούθως έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την αποστολή. Από τη σχετική ανακοίνωση απουσιάζουν τα ονόματα των Κοτάρσκι, Ρικάρντο λόγω κάποιων γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων και των Μουργκ, Μιχάι, Κούρτιτς που λόγω ειδικής άδειας θα ταξιδέψουν ετεροχρονισμένα στην Ολλανδία. Εκτός – επίσης – έμειναν οι Λ. Τέιλορ, Ζαμπά και Κούτσιας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (26.06) στη Νέα Μεσημβρία με οικογενειακό διπλό.

Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια έγινε δουλειά στους αυτοματισμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Τόμας Μουργκ αναχώρησε για την πατρίδα του με ειδική άδεια προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην Ολλανδία τις επόμενες μέρες, όπως κι οι Ενέα Μιχάι και Γιάσμιν Κούρτιτς που έχουν έξτρα μέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο είναι οι: ΖίβκοβιτςΤαλιχμανίδηςΜπαλωμένος, Μάροβιτς, Σάστρε,  Λύρατζης, Τζίμας, ΊνγκασονΜιχαηλίδης, Παναγιώτου, Κάργας, Κουλιεράκης, ΒιεϊρίνιαΡάφα ΣοάρεςΤσαούσηςΤσιγγάραςΣβαμπΦιλίπε ΣοάρεςΝτόουγκλαςΝτάνταςΕλ ΚαντουρίΑ.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Λάμπρου, ΤσόλακΟλιβέιρα“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.