Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός 1-2: Βελτιωμένος και πλουραλιστικός

Ο Ολυμπιακός σαφώς βελτιωμένος, πλουραλιστικός και δυνατός στις στημένες φάσεις, νίκησε με 2-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο του φιλικό προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός σαφώς βελτιωμένος, πλουραλιστικός και δυνατός στις στημένες φάσεις, νίκησε με 2-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο του φιλικό προετοιμασίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στο δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι πολύ καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στο πρώτο με την Ριντ. Ήταν κυρίαρχος στις στημένες φάσεις, ενώ ο Βατσλίκ απέκρουσε και πέναλτι.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, με την Φορτούνα να περιμένει στο δικό της μισό.
Ο Εμβιλά μπροστά από τα στόπερ και οι Κουντέ και Μαντί Καμαρά να πιέζουν ψηλά πίσω από τον Τικίνιο.
Ο Άβιλα με πολλά ανεβάσματα και τρεξίματα και ο Ματιέ Βαλμπουενά να κινείται σε όλους τους χώρους του γηπέδου.
Ο Ολυμπιακός με πίεση ψηλά κέρδισε μπάλα στο 8’, ο Βαλμπουενά μπήκε περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, εύκολη δουλειά για τον Γκόρκα.
Η Φορτούνα απάντησε στο 10’ με σουτ του Πιοτρόφσκι στον Κρίστινσον.
Στο 20’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Εμβιλά ένα βήμα πιο πίσω, για να την στείλει στα δίχτυα.
Στο 24’ η Φορτούνα άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Η γερμανική ομάδα κέρδισε την μπάλα στο κέντρο, ο Πέντερσεν έτρεξε ανενόχλητος όλα τα μέτρα που βρήκε και έξω από την περιοχή, έπιασε ένα υπέροχο σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο «παραθυράκι» του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Κρίστινσον για το 1-0.
Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, με τον Βαλμπουενά στο 28’ να εκτελεί φάουλ και τον Σισέ να κατεβάζει υπέροχα, να ντριπλάρει με το δεξί και να εκτελεί με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ψηλά την Φορτούνα και να της δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας.
Στο 52’ ο Γίντσεκ μπήκε περιοχή γύρισε επικίνδυνα αλλά ο Βατσλίκ μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 57’ ο Μαρτίνς άλλαξε όλη την ομάδα βάζοντας δέκα νέους παίκτες.
Έτσι πήγε ο Κανέ δεξιά και ο Κούτρης αριστερά, με Αβραάμ και Μαγκαλιάνη στο κέντρο της άμυνας, Μπουχαλάκης Αγιμπού, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ρατζέλοβιτς και Χασάν οι υπόλοιποι στην μεσαία γραμμή και μπροστά.
Στο 61’ ο Κανέ κέρδισε φάουλ. Ο Ρατζέλοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ο Χασάν με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Καλή στιγμή για την Φορτούνα στο 70’με τον Ιγιόχα να μπαίνει περιοχή να σουτάρει αλλά το σουτ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 75’ η Φορτούνα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χασάν μετά από κεφαλιά του Γκίντσεκ.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκίντσεκ αλλά ο Βατσλίκ απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία κρατώντας το 2-1.
Στο 80’ καλό σουτ του Μπουχαλάκη έφυγε λίγο έξω από την εστία.
Τραυματισμός Κούτρη στο 82’ και αναγκαστική αλλαγή με τον Ντιμπί Κειτά να μπαίνει στην θέση του.
Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 88’ με τον Χασάν ν’ αστοχεί μέσα από την περιοχή με κέρδος ένα κόρνερ.
Φορτούνα (Ντάνιελ Τιούνε): Γκόρκα – Κόρστεν (32’ Βούκατσιτς), Χόφμαν, Κλάρερ, Γκαβορί – Πιοτρόφσκι, Μπανκ – Πέτερσον (Ιγιόχα), Άπελκαμπ, Κλάους (46’ Γίντσεκ) – Λόμπινγκερ (46’ Κίντσε).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (46’ Βατσλίκ), Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε (46’ Μπουχλάκης), Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.