ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των φιλικών στην Ολλανδία (pic)

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (25/6) το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών, που θα δώσει η ομάδα στη διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία, από τις 27 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα τρία από αυτά είναι με ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας, Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Γκρόνινγκεν και Άλκμααρ, και το τέταρτο με τη βελγική Σταντάρ Λιέγης. Σήμερα (25/6), οι “ασπρόμαυροι” ανακοίνωσαν το ακριβές πρόγραμμα αυτών των αγώνων, με μία σημαντική υποσημείωση!

Πρώτος αντίπαλος είναι η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Θα την αντιμετωπίσουν οι “ασπρόμαυροι” την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, στο γήπεδο SV Terwolde. Δεύτερος αντίπαλος είναι η Γκρόνινγκεν. Αυτήν ο ΠΑΟΚ θα την αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 16:30 ώρα Ελλάδας, στο Άπελντοορν, όπου θα προετοιμάζεται. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου τρίτος αντίπαλος στη σειρά θα είναι η ΑΖ Άλκμααρ, στις 19:00 ώρα Ελλάδας , στο γήπεδο SV Wissel.

Σε ό,τι αφορά στο φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης, αυτό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου. Εδώ μπαίνει η υποσημείωση: θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα, τα οποία θα μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν διά ζώσης οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και οι “ασπρόμαυροι” δεν ανακοίνωσαν ώρα και γήπεδο διεξαγωγής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.