Ελ Αραμπί: «Θα είμαστε έτοιμοι…»

Το μήνυμα του πολύπειρου φορ του Ολυμπιακού.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού, αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση με τη Ριντ, στην οποία αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας.

Ακόμη τόνισε οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League. Τέλος εξέφρασε εκ νέου τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο επίσημο κανάλι της ομάδας:

Για την έως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού: “Είμαι χαρούμενος που ήρθαμε στην Αυστρία, όπου η θερμοκρασία είναι διαφορετική από την Ελλάδα. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μας, χάσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε μια καλή προπόνηση, μετά από την προπόνηση που κάναμε το πρωί. Θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας δώσουν ρυθμό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντισελντορφ και έτσι προετοιμαζόμαστε.

Η θερμοκρασία εδώ είναι καλύτερη από την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες που έχουν έρθει και πρέπει να τους υποδεχτούμε, να ιδρώσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά πριν παίξουμε τα πιο καθοριστικά παιχνίδια.

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα: Έχουμε ακόμη ένα μήνα δουλειάς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, επομένως πιστεύω ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό“.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την περιπέτεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με υποστηρίζουν, ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε πολλές καλές στιγμές, τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στους στόχους που έχουμε όλοι“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.