Ριντ – Ολυμπιακός 2-0: Τα “βαριά” πόδια οδήγησαν στην πρώτη ήττα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα 2-0 απ' τη Ριντ, στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάστηκε απέναντι στη Ριντ, στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, γνωρίζοντας ήττα 2-0. Οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν επί της ουσίας με δύο ενδεκάδες, όντας καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Η κούραση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δημιούργησε κενά στην ανασταλτική λειτουργία. Οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στο 61′, δεν άλλαξαν δραστικά την εικόνα, αλλά ισορρόπησαν το ματς μέχρι το φινάλε.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει με τους Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, τους Κούτρη, Μπα, Μανωλά και Ανδρούτσο, Κανέ και Φαντιγκά στη μεσαία γραμμή, ενώ μεσοεπιθετικά ξεκίνησαν οι Αγκιμπού, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

Στο 29′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού. Ο Φαντιγκά με μια πιρουέτα απέφυγε τρεις αντιπάλους και συνεργάστηκε με τον Ελ Αραμπί. Ο νεαρός Γάλλος δέχτηκε ξανά την μπάλα, αλλά κατέληξε σε μια βεβιασμένη τελική προσπάθεια.

Στο 36ο λεπτό ο Κούτρης φώναξε παρών και με ευκαιρία, πέραν της καλής του εικόνας μέχρι εκείνη την ώρα στο ματς. O Καρβάλιο άνοιξε στ’ αριστέρα, ο Κούτρης απείλησε με απευθείας σουτ και ανάγκασε τον Ράντλιγκερ σε ωραία επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός είχε τις σημαντικότερες στιγμές στο πρώτο μέρος και τις ολοκλήρωσε με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Καρβάλιο στο 40ο λεπτό, με τον Ράντλιγκερ να διώχνει ξανά με δυσκολία σε κόρνερ.

Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΦΕΡΕ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε βαρύς στο δεύτερο ημίχρονο και η Ριντ το εκμεταλλεύτηκε. Στο 55′ ήρθε το πρώτο γκολ των Αυστριακών με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μονσχμάιν. Ο Ουσεϊνού Μπα υπέπεσε στην παράβαση πάνω στον μετέπειτα σκόρερ της Ριντ. Στο επόμενο λεπτό η Ριντ είχε νεά μεγάλη ευκαιρία με τον Μονσχάιμ, αλλά δεν βρήκε στόχο σε πλασέ απέναντι στον Κρίστινσον.

O Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και ο Ολυμπιακός άλλαξε μορφή. Ο Κρίστινσον παρέμεινε στο ματς. Στόπερ ήταν οι Σωκράτης και Αβραάμ, αριστερό μπακ ο Σισέ και δεξί ο Μπαγκαλιάνης, αμυντικά χαφ οι Καμαρά και Εμβιλά, Βαλμπουενά και Κεϊτα βρέθηκαν στις πλευρές, ενώ στην κορυφή συνέχισαν οι Τικίνιο και Χασάν.

Πριν οργανωθεί ο Ολυμπιακός στη νέα διάταξη και στα νέα πρόσωπα δέχτηκε δεύτερο γκολ. Η Ριντ αναπτύχθηκε απ’ τα αριστερά, ο Μάρτιν γύρισε για τον Νουντζ, ο οποίος με προβολή μέσα απ’ την περιοχή έγραψε το 2-0. O Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς, μείωσε την υπεροχή της Ριντ, αλλά δεν είχε έντονο επιθετικό παλμό. Στο 72′ ο Βαλμπουενά ρόλαρε στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα κόπηκε και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Φαντιγκά αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Κεϊτά.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Αυστρία με ακόμα ένα φιλικό, απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το απόγευμα του Σαββάτου (25/06, 19.00, MC LIVE Novasports.gr).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.