“Στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Γιόνσον”

Η ΑΕΚ μπορεί να δηλώνει άγνοια για την επίσκεψη του Γιόνσον στην Αθήνα, ωστόσο οι Δανοί τονίζουν πως ο συμπατριώτης τους ήρθε στη χώρα μας για την Ένωση.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής κυκλοφόρησε σενάριο που ήθελε τον Γενς Γιόνσον να βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, κάτι για το οποίο πάντως οι “κιτρινόμαυροι” δήλωναν άγνοια.

Οι Δανοί πάντως παρουσιάζουν την επίσκεψη του συμπατριώτη τους μαζί με τον μάνατζέρ του, Μίκελ Μπεκ ως συνέχεια των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών προκειμένου ο Γιόνσον να καταλήξει στην ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα της “ΒΤ Sporten” από την Δανία

«Ο Δανός Γενς Γιόνσον βρίσκεται στην Αθήνα, και είναι κοντά στην οριστικοποίηση της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του με την Κάντιθ ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, ο 29χρονος μέσος δεν πρέπει να φοβάται την… ανεργία.

Ο Γιόνσον βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, όπου θα οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είχε ήδη ενδιαφερθεί για τον Δανό τον Ιανουάριο, αλλά τότε ο ίδιος είχε απορρίψει τη μετακίνηση.

Ο Γιόνσον έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Άαρχους, την Κόνιασπορ και πιο πρόσφατα στην Κάντιθ. Αν μετακομίσει στην ΑΕΚ, θα ανταγωνιστεί τον Φίλιπ Ζινκέρναγκελ, ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή στον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.