Ολυμπιακός: Πολύ τρέξιμο και τελειώματα φάσεων (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δόκιμασε την τεχνική των παικτών του μαζί με αρκετό τρέξιμο. Τι περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα (24/06).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την αυστριακή Ριντ (19.00, MC LIVE Novasports.gr) στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε και το πρωί της Παρασκευής τους ποδοσφαιριστές του για προπόνηση, δουλεύοντας κυρίως σε στατικές φάσεις. Είναι μια πάγια τακτική που ακολουθεί και τις μέρες των επίσημων ματς ο Πορτογάλος τεχνικός. Στην προπόνηση της Πέμπτης (23/6) ο Μαρτίνς σε μεγάλο μέρος δούλεψε σε ασκήσεις τελικών φάσεων.

Μάλιστα δυσκόλεψε τους αμυνόμενους δύνοντας αναλογία 1 προς 2 υπέρ της επίθεσης. Αυτό σημαίνει πως οι επιτιθέμενοι έβαζαν ανάμεσα τους τον εκάστοτε αμυντικό, με στόχο βέβαια να τελειώσουν με επιτυχία τη φάση. Η άσκηση ήταν συνεχόμενη κι έτσι από την επίθεση οι παίκτες του Ολυμπιακού, βρίσκονταν απευθείας σε φάση άμυνας, δουλεύοντας παράλληλα πολύ και την φυσική τους κατάσταση.

Ξεχώρισαν τα τελειώματα του Αγκιμπού και του Μασούρα, η διάθεση και οι επιλογές του Ραντζέλοβιτς, ενώ αξιόμαχος όπως πάντα ήταν ο Αβράαμ Παπαδόπουλος. Δείτε στιγμές απ’ την προπόνηση μέσα απ’ το video του Olympiacos TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.