ΟΦΗ: Αυτά είναι τα συνθήματα που επέλεξε ο κόσμος για το πούλμαν

Ο κόσμος του ΟΦΗ ξεχώρισε ανάμεσα σε 300 slogan τα δύο που θα βρίσκονται στο πούλμαν του συλλόγου.

Τα δύο συνθήματα που θα αποτυπωθούν πάνω στο λεωφορείο του ΟΦΗ είναι “This story never ends” και το “Όταν οι ιδέες ταξιδεύουν”. Ο κόσμος των Κρητικών επέλεξε τα δύο προαναφερθέντα slogan ανάμεσα σε 300 όπως δήλωσε η ΠΑΕ στην επίσημη τοποθέτηση της.

Μάλιστα η ομάδα ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους για τη συμμετοχή τους, αλλά και τη βοήθεια στην επιλογή συνθήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Έπειτα από μια διαδικασία που διήρκησε συνολικά 22 μέρες, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, με ανοιχτή ψηφοφορία στη Viber κοινότητα της ΠΑΕ επέλεξαν τα δύο συνθήματα που θα βρίσκονται στο πούλμαν της ομάδας και θα το συνοδεύουν σε κάθε αποστολή.
Από την 1η Ιουνίου, όταν και ανακοινώθηκε η δράση με τίτλο “Δώσε το σύνθημα”, η συμμετοχή με τις προτάσεις των φίλων του ΟΦΗ ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τα τέσσερα που επελέγησαν από την επιτροπή τέθηκαν σε ανοιχτή ψηφοφορία μέσω της Viber Community της ΠΑΕ και ο κόσμος του ΟΦΗ αποφάσισε ότι τα δύο slogan που θα συνοδεύουν μέσω του πούλμαν, την αποστολή της ομάδας είναι τα εξής:

  1. This story never ends
  2. Όταν οι ιδέες ταξιδεύουν
    Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας που συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελική επιλογή των δύο συνθημάτων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!

Δείτε Επίσης