Άρης: Πιέζει να φύγει ο Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και ασκεί πιέσεις μέσω του μάνατζέρ του να αποχωρήσει άμεσα από τον Άρη

Σε διαδικασία αποχώρησης από τον Άρη είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Κι αυτό, διότι, όπως ενημερώνουν οι “κίτρινοι”, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Είναι ένα σενάριο που το συζητά η διοίκηση του συλλόγου, αρκεί βεβαίως να ικανοποιηθεί οικονομικά από ένα ενδεχόμενο διαζύγιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι από χθες στο Λονδίνο. Εκεί είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Φούλαμ, από την οποία ο Άρης απέκτησε τον Καμαρά, αλλά και με τον μάνατζερ του Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Στη συζήτηση αυτή τέθηκε το αίτημα από την πλευρά του εκπρόσωπου του παίκτη να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Είναι γνωστό από μέρες ότι ο Καμαρά ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Όπως όλα δείχνουν, είναι στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για την ερχόμενη σεζόν. Από τη χθεσινή συζήτηση, όμως, προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Επομένως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον του.

Οι “κίτρινοι”, για να αφήσουν τον παίκτη να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, θέλουν να έχουν οικονομικό όφελος. Οι πληροφορίες λένε ότι στη Φούλαμ οφείλουν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι. Ο στόχος, λοιπόν, είναι να καλυφθεί η οφειλή προς την αγγλική ομάδα και να μείνει κέρδος στο ταμείο της ΠΑΕ Άρης. Σε αυτό το πλαίσιο είναι η συζήτηση που γίνεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.