Σβαμπ: “Προτεραιότητά μου να μείνω στον ΠΑΟΚ!”

Ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της Αυστρίας, στην οποία υποστηρίζει ότι θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ότι μικρές λεπτομέρειες απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους"

Απολύτως ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Στέφαν Σβαμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Αυστρίας, Kronen Zeitung, η οποία δημοσιεύεται σήμερα (20/6), σχετικά με το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αυστριακός μέσος δήλωσε ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στον ΠΑΟΚ!

Το διετούς διάρκειας συμβόλαιο του Σβαμπ με τον “Δικέφαλο” ολοκληρώνεται στις 30 του τρέχοντος Ιουνίου. Οι “ασπρόμαυροι” του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, καθώς η ομάδα προτείνει συνεργασία για 1+1 έτη, ενώ ο παίκτης θέλει διετές κλειστό.

Στη συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε ο Στέφαν Σβάμπ στην Kronen Zeitung, μέρος της οποίας αναδημοσιεύει σήμερα η ιστοσελίδα spox.com σε δημοσίευμα με τίτλο “Ελπίζει σε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Καθοριστικό τις επόμενες μέρες»”, ο παίκτης επί του θέματος αναφέρει: «Για το μέλλον μου θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ».

Και συνεχίζει: «Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρεθεί τρόπος να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει αθλητικά και ως τρόπος ζωής. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ να συνεχίζω εκεί».

Στη συνέντευξη επισημαίνεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Σβαμπ έχει συνδεθεί με τη Ραπίντ Βιέννης και τη LASK. Ερωτώμενος επ’ αυτού, απάντησε: “Ο Dietmar Kühbauer (προπονητής της LASK) ξέρει ότι θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Το ίδιο γνωρίζουν και στη Ραπίντ. Αν επέστρεφα στην Αυστρία, θα ασχολούμουν με τις προτάσεις από τη LASK και τη Rapid”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.