Ολυμπιακός: Το στοίχημα των μικρών της προετοιμασίας

Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τη μάχη τους στα γήπεδα της Αυστρίας για να κερδίσουν κάτι παραπάνω από εγκωμιαστικά σχόλια.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναχώρηση για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη ξεκινήσει να προπονούνται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ωστόσο θα δοκιμαστούν σε μια σειρά δυνατών φιλικών στην Αυστρία. Παράλληλα το ρόστερ θα πάρει μια πιο τελική μορφή, καθώς θα ενσωματωθούν οι διεθνείς και πιθανά μεταγραφικά αποκτήματα.

Παραδοσιακά στις προετοιμασίες τα μάτια πέφτουν και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν να γεμίσουν εμπειρίες και να αφήσουν το όνομα τους στο μπλοκάκι του προπονητή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι νέοι παίκτες συμμετείχαν στο δυνατό πρωτάθλημα της SL2 με τον Ολυμπιακό Β και όχι στα αντίστοιχες αναπτυξιακές διοργανώσεις των περασμένων ετών. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο ψημένοι και να κοιτάξουν στα μάτια τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν.

O Πέδρο Μαρτίνς έχει ειδοποιήσει τους Κινκουέ (στόπερ), Αλγκασίμ Μπα (αριστερό εξτρέμ-φορ), Νίκολιτς (δεξί μπακ), Παπαδούδη (τερματοφύλακας), Αποστολόπουλο (αριστερό μπακ) και Μπαγκαλιάνη (στόπερ).

Απ’ τους παραπάνω ο Απόστολος Αποστολόπουλος ακολούθησε και την περσινή προετοιμασία, αφήνοντας καλές εντυπώσεις, χωρίς ωστόσο να πάρει σημαντικές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν, με τον Φώτη Κίτσο να προβιβάζεται στη θέση του. Από εκεί και πέρα, ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης έχει κερδίσει πόντους και αγωνιστικά λεπτά με τα ποιοτικά του στοιχεία και την ωριμότητα του και προσπέρασε τον Καλογερόπουλο, ο οποίος είχε ακολουθήσει παλιότερα την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Θανάσης Παπαδούδης με τα σπάνια σωματικά προσόντα θεωρείται ένα απ’ τα πιο σημαντικά project για τη θέση νο1 και θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε εν δράσει. Ο Νεμάνια Νίκολιτς είναι αρκετά έμπειρος απ’ τη συμμετοχή του στη SL2 με τα Χανιά και τον Ολυμπιακό Β, ωστόσο ο συνωστισμός στη θέση του (Βρσάλικο, Άβιλα) δεν του αφήνει πολλά περιθώρια καθιέρωσης. Ο θηριώδης Ετιέν Κινκουέ αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα προσαρμογής, ωστόσο η ευκαιρία που του δίνει ο Μαρτίνς είναι σημαντική για ν’ αποδείξει αν αξίζει μια θέση στην εξίσωση των στόπερ του Ολυμπιακού. Ο Αλγκασίμ Μπα είναι ένα απ’ τα παιδιά που ξεχωρίζει ο Μαρτίνς, ωστόσο τον θεωρεί ακόμα άγουρο. Θα φανεί αν ο 19χρονος μεσοεπιθετικός κέρδισε στοιχεία με τον Ολυμπιακό Β.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.