ΑΕΚ: Η ιδανική ενδεκάδα, τα ερωτηματικά και οι επιλογές (pic)

Τι αποκαλύπτει το τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ, ποια τα δεδομένα, ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα, πόσες μεταγραφές χρειάζονται οι "κιτρινόμαυροι";

Αν και είναι ακόμα πολύ πρώιμο, καθώς το τοπίο στην ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει ξεκαθαρίσει μεταγραφικά, αλλά είναι άκόμα άγνωστο και το τι θέλει να εφαρμόσει τελικά ο Ματίας Αλμέιδα, το Novasports.gr κάνει μια πρώτη καταγραφή των δεδομένων που υπάρχουν από το “κιτρινόμαυρορόστερ.

Με βάση τα όσα έχουν… διαρρεύσει από το περιβάλλον του Αλμέιδα, αλλά και με τη στάση της διοίκησης υπάρχουν κάποιοι σίγουροι για τη νέα σεζόν της ΑΕΚ, κάποιοι που κόπηκαν πρόωρα, κάποιοι άλλοι που θα μπορούσαν να είναι ακόμα και βασικοί, αλλά και αρκετά ερωτηματικά.

Στο παρακάτω infographic που δημιουργήσαμε παρουσιάζουμε μια πιθανή ενδεκάδα με κάποιους σίγουρους, αλλά και ις μεταγραφικές κινήσεις που θα χρειαστούν.

Σίγουροι λοιπόν θα είναι ο Στάνκοβιτς, ο διεθνής δεξιός μπακ, Ρότα, ο Μοχαμαντί (μπορεί και όχι), ο Σιμάνσκι, ο Τσούμπερ, ο Γκαρσία και ο Αραούχο. Επτά θέσεις δηλαδή, με την ΑΕΚ να αναζητά δύο κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και δύο κεντρικά χαφ. Προφανώς και δεν είναι μόνο αυτοί οι παίκτες που έχει ανάγκη η Ένωση, καθώς θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα στην πορεία. Αρχίζουμε με τέσσερις μεταγραφές ενδεκάδας, αλλά μπορεί ο αριθμός να φτάσει στο οκτώ ή και το εννέα.

Επιπλέον επιλογές για την βασική ενδεκάδα θα μπορούσε να είναι οι Μάνταλος, Φράνσον, Αθανασιάδης, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος, Μισελέν, ενώ εκτός πλάνων έχουν τεθεί από τη διοίκηση οι Τσιντώτας, Ανσαριφάρντ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Μπακάκης και Λε Ταλέκ.

Υπάρχουν όμως και τα ερωτηματικά που θα αποφασίσει ο Αλμέιδα για την τύχη που θα έχουν στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Άμραμπατ με τις τάσεις φυγής του, οι νεαροί Μιτάι, Λάτσι, Μπότος και Μαχαίρας, αλλά και ο Αλμπάνης που επέστρεψε ως πρωταθλητής είναι παίκτες που σίγουρα μπορούν να έχουν μια θέση, αλλά γι’ αυτό θα αποφασίσει ο Αργεντινός προπονητής, αλλά και οι μεταγραφές που θα γίνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.