ΑΕΚ: Στο επίκεντρο τα μεταγραφικά και όχι μόνο (pics)

Η ΑΕΚ είναι σε συνεχείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους και ελπίζει μέχρι την αναχώρηση για Ολλανδία να έχει κλείσει παίκτες σε καίριες θέσεις του ρόστερ.

Για την ώρα στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ επικρατεί στασιμότητα, τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων, καθώς εσωτερικά οι Κουχάρσκι και Αλμέιδα είναι σε καθημερινή επαφή και ασχολούνται λεπτομερώς με διάφορες περιπτώσεις.

Ιδανικά, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θα ήθελαν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ακολουθεί να έχουν κλείσει μια μεταγραφή, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί, καθώς οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο τις επαφές τους με διάφορους στόχους.

Το ευχάριστο για την Ένωση και τον προγραμματισμό της είναι πως δεν υπάρχει πίεση λόγω ευρωπαϊκού παιχνιδιού και άρα υπάρχει χρόνος για να “ζυγιστούν” καλύτερα οι επιλογές που τους απασχολούν.

Ορμπελίν Πινέδα
Ο Πινέδα είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της ΑΕΚ σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Όπως και να ‘χει, το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Ματίας Αλμέιδα είναι να έχει στην προετοιμασία που θα γίνει στην Ολλανδία, 3-4 νέους παίκτες μίνιμουμ, με την περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα και τον ενδεχόμενο δανεισμό του από την Θέλτα να αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση του Μεξικανού χαφ, καθώς η ΑΕΚ στοχεύει όπως έχουμε γράψει πολλές φορές σε κεντρικούς αμυντικούς, επιθετικό, εξτρέμ και φυσικά θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη εκκαθάριση, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί με τους δανεικούς που ενσωματώνονται ξανά στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ.

Ο Ανσαριφάρντ είναι ένας από τους παίκτες που έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ήδη, έξι παίκτες δεν υπολογίζονται για την νέα σεζόν και ο Κουχάρσκι θα πρέπει να βρει λύση προκειμένου να αποδεσμεύσει 2,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Ένωσης.

Καθημερινά, πάντως, βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλά ονόματα που είτε έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και δεν την απασχολούν, είτε απλά για να… γράφονται. Υπομονή, λοιπόν, λίγες ημέρες ακόμα καθώς πλέον μπαίνουμε σε περίοδο που οι “κιτρινόμαυροι” θα αρχίσουν και τις επίσημες ανακοινώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.