Ολυμπιακός: Η “αλφαβήτα” του Μαρτίνς ξεκινάει με Αβραάμ, Αραμπί και Βαλμπουενά

Οι... υπερήλικες του Πέδρο Μαρτίνς δίνουν τον ρυθμό του νέου Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη μεταγραφική περίοδο με τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσουν να είναι κάτοικοι Πειραιά, μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν πατήσει τα 35 και βαδίζουν προς τα 40, ωστόσο για τον Πορτογάλο τεχνικό αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο Μαρτίνς θέλει να διατηρήσει στη δομή των “ερυθρόλευκων” στοιχεία από τα προηγούμενα χρόνια επιτυχιών. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενσωματώνει την απόλυτη γνώση της ψυχοσύνθεσης του Ολυμπιακού και φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των αποδυτηρίων. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί μόνιμο παράδειγμα για νεότερους -και όχι μόνο- ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη πλευρά ο Ματιέ Βαλμπουενά διατηρεί την ποδοσφαιρική του φινέτσα παρά το πέρασμα των ετών, ενώ δίνει το 110% στα αγωνιστικά λεπτά που αγωνίζεται. Ο Γάλλος διεκδικεί θέση ανάμεσα στα σύγχρονα σύμβολα του Ολυμπιακού. Οι πλούσιες παραστάσεις, αλλά και η υψηλή ανταγωνιστικότητα του, σε όσα λεπτά του αναλογούν κάθε φορά, τον καθιστούν πολύτιμο για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βαλμπουενά ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες εισόδους σε παιχνίδια και παράλληλα τις περισσότερες ασίστ την περασμένη σεζόν. Σημάδι της αγωνιστικής του ικανότητας και επάρκειας, παρά τα 37 χρόνια.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα 35 του χρόνια, φαντάζει αναντικατάστατος στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός φορ σκοράρει σταθερά κοντά στα 20 γκολ και η φυσική του κατάσταση μαρτυρά πως μπορεί για τα επόμενα δύο χρόνια, να βοηθήσει αρκετά στην παραγωγή και την εκτέλεση των γκολ. Και οι τρεις παίκτες διακρίνονται για την υψηλή τους διάθεση και το χαμηλό προφίλ. Είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Πέδρο Μαρτίνς από κάθε ποδοσφαιριστή και φυσικά δεν ήθελε να χάσει μεγάλο μέρος της νοοτροπίας των τελευταίων ετών μέσα σε… ένα βράδυ. Θα το πάει όσο αντέχουν οι συγκεκριμένοι τρεις!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.